Cytuj:
2002-07-05 18:48, bloob napisał:
No bardzo fajnie, super, tylko ze ludzi pracujacych na serwerze jest 4... yerp, wind, karanira i ja...
Wybacz chaos ale niemoge cie wliczyc za stawianie potworkow ludziom pod nos no sorr..
Wind buduje, yerp pisze skrypty, karanira niema czasu wiec narazie zaklada tylko konta, ja jestem hotline, chodze na page, i pisze skrypty :/ Wszystkiego po trochu...
Nie jest to moja wina ze niema wiecej ludzi do roboty, po prostu nie jestesmy w stanie sie ze wszystkim wyrobic...
bloob wez nie chrzan stawaim spawny bo nikomu sie nie chce, siedze na page jak nie jestem zajety, domkow nie buduje narazie bo musze HODa popoprawiac, a w skryptach nie siedze bo nie mam haselka do serwa. a jak myslisz kto obrywa jak w nocy serw padnie a was nie ma? Kary nie widzialem od 3 tygodni winda jakies 2x wiec nie pier.... ze nic nie robie.
i jeszcze jedno, naustawaim spawny to robicie cofke w chuj i nie ma spawnow a taka robota to syzyfowe prace.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: lobo_17 dnia 2002-07-06 01:30 ]</font>