Cardano napisał(a):
Bez uszczypliwości, ale - przestań kierować się opiniami 'znafców', bo sama liczba sequeli, fanów i sprzedanych książek już o czymś świadczy (tylko mi nie wyjeżdżaj z argumentem, że "Dynastia" też miała dużo odcinków i jeszcze więcej miłośników
). Jego książki nie raz zrobiły mi z mózgu 'jesień średniowiecza'....
A że nie wszystkich autorów wymieniłem? Wiesz, głupio napisać na 22. stronie topicu "przeczytajcie Tolkiena/odpowiednio_wstawić..."
To jest rowniez moja opinia (po prostu znalazlem juz kiedys ta recenzje, a nie chcialo mi sie rozpisywac, a sadze podobnie) . I wyjade z tym argumentem. I nie mnie obchodzi liczba fanow "muchy leca do kupy" jak to sie mowi, harry potter tez ma mnostwo fanow, ale dla mnie to kupa. Goodkindy, Dragonlance, FR, sa dobre ale do poczekalni
Z pewnoscia wiecej ludzi zna harrego pottera lepiej niz mistrza i malgorzate, czyli to 1 lepsze tak ? juz lece po swoj egzemplarz lol Czytam co mi sie podoba i tyle, i oceniam wedlug siebie. To ,ze cos ma wielu milosnikow o niczym nie swiadczy. Dukaj jest genialny, ale trudny, dlatego ma mniej milosnikow
I nigdzie nie pisalem, ze masz wymienic wszystkich autorow.