Deshroom napisał(a):
@Lukis
o pvp pisalem ze jestem za cieki - zawsze planowałem w przyszłosci pvp
a nie jara mnie Pve czyli misje, które sa zajebiscie nudne ale daja kase i standa.
mam nadzieje, że to wyjasnione
ale rozumiem że BUFU nie ma nic wspólnego z linkiem
http://www.unseen.pl/. nie wiem dlaczego wstawiłeś to razem.
NIe chce skakać z kwoatka na kwiatek, nie czuje się mocny w EvE i dość dobrze mi się gra w HS. Chce pograć w LS, nie stać mnie na strate implantów.
Plan jest taki że musze skręcić JC w HS i wtedy bede się uśmiechał do BUFU o pomoc w założeniu JC w LS.
jak rozumiem to wyglada to tak że:
1. Medical w stacji A
2. JC w stacji B
3. lece do stacji C (gdzie nie ma ani medical ani JC) i instaluje się w JC ze stacji B. Pojawiam sie w stacji B zostawiając implanty w nowym JC na stacji C.
4. Lece do LS instaluje JC w stacji D.
Po 24 godzinach moge wrócić do JC na stacji C i znowu mam implanty.
lub
Umieram pojawiam sie na stacji A bez implantow i wskakuje do JC w stacji C - znowu mam implanty.
Gdzie są wtedy moje 2 JC ?
Nie jesteś za cienki do PvP, co najwyzej np BuFu mogą mieć wymogi co do klasy statku, i SP. Tackler na frejce, i do tego matar potrzebuje paru skillz. To poczucie za cienkości to jest błąd w myśleniu. Low sec jest bardziej niezbezpieczny niż 0.0
Ja jestem za cienki do PvP, o czym wszyscy wiedzą ci co mnie znaja
Cytuj:
Plan jest taki że musze skręcić JC w HS i wtedy bede się uśmiechał do BUFU o pomoc w założeniu JC w LS.
jak rozumiem to wyglada to tak że:
1. Medical w stacji A
2. JC w stacji B
3. lece do stacji C (gdzie nie ma ani medical ani JC) i instaluje się w JC ze stacji B. Pojawiam sie w stacji B zostawiając implanty w nowym JC na stacji C.
4. Lece do LS instaluje JC w stacji D.
Nie.
1. Dokujesz do stacji z medical - własciciela korpa npc z odpowiednim standem lub stacji posiadanej przez graczy.
2. Kupujesz JC, Jc jest własnie na tej stacji w lodówce.
3. Wydokowujesz, lecisz na inna stacje lub stacja w innym systemie i tam Dokujesz.
4. Robisz Jump na Jumpclona
5. Ponieważ jesteś juz w medical station na JumpClonie kupujesz kolejnego klona, ktory będzie siedzial w lodówce na tej stacji, nastepny JC masz za 24 h.
6. Lecisz sobie tym JC gdziekolwiek. Twoje implanty są na 1 JC zadokowane gdzieś tam ... 2 i 3 JC nie mają implantów chyba ze im kupisz i wsadzisz
Jesli stracisz poda tracisz kontrakt na clona, ale nie JumClone. Obudzisz sie na stacji gdzie byl ustawiony klon po stracie poda, nie na kolejnym JumpClonie.
Link do unseen jako dodatek bonusowy, bo pisalem o nich a nigdzie nie podalem linka. Nie dotyczy BuFu.