hehe Pierwsza gra oryginalna jaka kupilem bylo Imperium Galactica 2 za 120 zl !!! Na tamte czasy to byla fortuna
Czemu kupilem ? Bo gra byla jak dla mnie przecudowna !! Potem kupilem jeszcze Homeworld plus dodatki czemu bo gra byla .....
tak mniej wiecej 3 oryginalne gry na rok.
Potem wyjechalem z polski (nie zrozumcie mnie zle) i wydanie 50 euro na gre raz na tydzien nie jest dla mnie problemem nawet Windowsa i offica mam oryginalnego
co wczesniej bylo dla mnie czyms nie do pomyslenia, ale teraz glupio mi okradac innych jak mnie na cos stac.
Wniosek jesli gra jest naprawde dobra kupisz ja nawet jesli by miala kosztowac 200 zl. A te wszytskie inne gnioty warto wydawac kase ?
moim zdnaiem gry mozna podzielic na 3 kategorie
1. Gra Legenda - czyli cos super gra ktora przeszedles WIELE RAZY z tym samym usmiechem na twarzy dla mnie to byly Halo 3, Jedi Knight 2, Far Cry. < sa to tylko przyklady.
2. Gry OK - czyli fajne jak grasz myslisz ze jest super, ale jak juz przejdziesz nigdy wiecej nie wlaczysz. Seria Tomb Rider
Mirrors Edge.
3. Gierka - czyli cos w co grasz bardziej z nudow, oczekujac na gre typu 1 lub 2. Fajne przez sekunde ale pograsz max pare godzin - dni i koniec
Takich gier jest masa i one wlasnie najbardziej placza ze piractwo je zabija. Po prostu nie wydam pieniedzy na slaby produkt.