Cytuj:
wiem ze w hs sie nie naucze pvp ale od miesiaca codziennie bardzo duzo czytam i testuje rozne rzeczy.
Bez sensu, to tak jakbyś zamiast uczyć się pływać na basenie to zaczął czytać książke o hydrologii.
Musisz polecieć, zacząć się strzelać, zacząć wdupiać shipy, kilkadziesiąt shipów wdupisz zanim zaczniesz ogarniać dokładnie wszystko co i jak, zanim przestaną Ci się trząść łapy przy pvp
Co do strachu że stracisz, lataj na początek czymś tanim, jakimś ECM cruzem, ceptorem, AF-em.
Zresztą jak cie ktoś dopuści do 0.0, zobaczysz tłuste raty na paskach to od razu zmieni Ci się pogląd ile kasy to jest dużo a ile nie. Jesteś wstanie przez 2-3 dni zarobić na reszte tygodnia wdupiania statków. Jak ci sie fartnie to jesteś w stanie zarobić w 5 minut więcej niż uciułasz w tym empire przez miesiąc, przynajmniej dopółki nie nafarmisz repa na lvl 4 misje, ale ja bym chyba zwymiotował.
Mówie Ci to bo ja jestem przekonany że przy Twoim obecnym planie to quitniesz to eve zanim zaczniesz próbować latać pvp.
Pytanio/whine ode mnie : Czemu znerfowali missile, jak mocno i czemu tak mocno, i ogólnie czemu nerfia mi ciągle caldari, niedługo doprowadzą do tego że nie będzie sensu wogóle nimi latać w czymś innym niż wielka flota.