namiastka xbla? a co ci daje ten xbla? bo mnie tylko wkurwia.
no sa darmowe 48h, co nie zmienia faktu, ze OFICJALNIE granie online na x360 jest PLATNE. i tyle w temacie.
system rankingowy? nie wiem, online gram dla funu nie cyferek
xbox ladniejszy? prosze cie, wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje icrom ale sa pewne granice.
no ok tu moglem sie pomylic - abonament gold/silver, czuje sie jakbym placil za kablowke.
gry na x360? ok jest mass effect, jest forza2, gears of wars, halo (ktore jest coraz bardziej syfiaste, jedynka byla najlepsza), lost oddysey.
i to tyle. gier wychodzi 10 razy wiecej niz na ps3, z czego polowa jest na PC, reszta niegrywalna jak dla mnie.
a i na koniec.
obie konsole maja plusy i minusy. kupilem je po to, zeby miec mozliwosc zagrania w okreslone gry. i ten wymog spelniaja.
gdybym teraz mial kupowac wybralbym ps3, ale dlatego, ze ME, ktory mnie krecil na x360 wyszedl na pc.
xanth to nie jest kwestia tego stac czy nie. raczej tego, ze ms probuje juz wyciagnac od nas kase za wszystko, za co nalezy mu sie wpierdol.
jak na razie gram na ps3, czekam z wypaleniem last remnant bo niestety recenzje nie sa zbyt pochlebne.
a nic innego ciekawego chwilowo na x360 nie ma.
gleader gry na konsolach wygladaja gorzej niz na pc. i nie sa w max detalach.
chociaz jak gram w uncharted to graficznie powala.