Widze Zemiczq ze nie grzeszysz wiedza na temat 60 spelli... Uhm juz cie oswiecam
Zacznijmy od podzialu na grupy... sa spelle kunark, velious i luclin... wiec po koleji...
Kunark-Ze smokow kunarku ktorych az tylu nie ma... moze oprocz VP ale nie za duzo osob ma klucz poza tym sa duzo lepsze miejsca teraz
)
Velious-Tu sytuacja ma sie troszke inaczej, tu mamy NToV do ktorego nie potrzeba klucza... Powiedzmy ze takie ED (raczej juz im sie ntov znudzilo ale... heh), BC lub TA przeleci te ponad 10 smoczkow raz na tydzien (bez skojarzen hehehe) i ma 2+ 60 spelle na kazdym... z prostego rachunku wynika ze tych spelli jest na peczki...
Luclin-Tu sytuacja ma sie zgola inaczej, chlopaki sie tym razem popisali... zrobili nie glupie spelle jak np c3... ktory trwa 2,5 hrs albo DD dla mnie za 2100 damage, niestety stworki 60+ w luclinie nie rzucaja spelli at random... i tu sie zaczyna bol... na przyklad ten 2100 DD rzuca sie TYLKO z Emperora Sshrenza... ktorego po dlugich bolach pokonalo nareszcie ED... wiec jak to bywa w EQ nie wierze ze BC albo TA dobierze sie do niego przez najblizsze 6 miechow... chociaz, kto wie... chlopaki z TA ostatnio sobie radza nawet widze
W sumie to znalazlo by sie pare miejsc gdzie single grupa by sobie poradzila, taka dobrze zbalansowana i zgrana... Ale coz, angolom ani sie chce biegac ani przezywac przygody... ci to najchetniej by siedzieli 24/7 w seb bijac prawie zielone zabki... eh... dlatego team PL to bylaby fajna sprawa... ale... eh... nic ja sobie TeamPL dawno z glowy wybilem...
PS. Ja osobiscie mam jeden DD z 60tego... ISoS i w sumie nie specjalnie narzekam chociarz z jego recastem chetnie bym lyknal sunstrike... ale do tego albo bym musial byc duzo czesciej w crypcie... albo zebrac grupe na guardian wurmy... problem w tym ze do crypty malo kto chce isc (mowia ze malo xp podczas gdy normalnych zabek jest wiecej ale te cryptowe maja wyzszy lvl, plus sa undead za tez lootu nie wspomne... ale coz widac mielenie 10k prawie green con zabek bardziej im sie podoba
) a znalezc grupe na guardian wurmy w SF to juz jest *prawdziwy* cud...
Alle sie rozpisalem hehe cos dzis mi tak wychodzi
nic prosze panstwa, trzymka