Ja rozumiem ze moze komus iPhone nie pasowac, nie jest idealny ale...
Brak funkcji otwierania .doc .xls .ppt? Brak slotu na zewnetrzna pamiec?
Bluetooth nie do transferu plikow?
1)Iphone otwiera microsoftowe formaty i pdfy.
2)Jezeli urzadzenie posiada wbudowany dysk to na cholere mi SD
3)Kopiowanie plikow po bluetooth nie wymaga za bardzo komentarza
Cytuj:
Ja wole swoja Omnie gdzzie moge sie polaczyc z vpn, stunelowac, NIESTETY korzystac z aplikacji MS (takie czasy, nie ma opcji) i robic mase innych rzeczy plynacych z korzysci uzywania WM6.1.
... takich jak internet explorer? Seriously, projektujesz rakiety na tym telefonie czy sie po prostu niezdrowo podniecasz.
Ja rowniez korzystam z vpn, dziala doskonale nie wiem w czym widzisz problem. Co cie zmusza do korzystania z aplikacji MS?
Faktem jest ze iPhone bez nieograniczonego dostepu do 3G to nic wiecej jak lans i gadzet. Z PDA nie korzystalem ale niby jakie super zajebista funkcjonalnosc ma to offline.
Natomiast mapa, mail, pogoda, przegladarka, kalendarz, mp3, podcasty dzialaja super, sa przemyslane i uzyteczne.
Z nieoficjalnego softu korzystam tylko z clienta IM, terminala bsd, serwera apache, okazjonalnie torrenty. Jedyne czego mi brakowalo to skype ale widze ze juz zrobili.
Do zabawy i appstore nie uzywalem bo mi to niepotrzebne.
Ale to wszystko z perspektywy uzytkownika ktory nie oczekuje wodotryskow tylko niezawodnosci i prostoty.
Mimo wszystko przekonany ze sie nie znam obejrzalem prezentacje Omni i nadal mnie nic na kolana nie powalilo, cena identyczna.
Myslalem ze przekona mnie .NET bo duzo w tym pisze ale SDK oczywiscie 300$.