Cytuj:
Wstawianie do topic'u o rzeczach zabawnych artykułu o zastrzeleniu matki i postrzeleniu ojca przez jakiegoś pomyleńca który nie mógł grać w "Halo 3" jest idiotyczne. Żal mi ciebie chłopie(nie pamiętam twojego nick'u)
Własnie coś takiego chciałem napisać.
Cytuj:
Tacy kretyni jak ten z artykułu wyrabiają właśnie opinię że gry wpływają na psychikę graczy,
No tu już się nie mogę zgodzić.Gry wpływają na psyche i to głównie dzieciaków.Imo powinny być koncesje na sprzedaż gier ,a wszystkie gry bez wyjątku jak alkohol od 18 roku (rodzice kupią dziecku shreeka czy harrego na swoją odpowiedzialnosc ) i kary za złamanie przepisu jak przy alkoholu -odbieranie koncesji , kary więzienia etc.
Niech trochę pobiega dzieciak po boisku, a nie całe dzieciństwo od pierwszej podstawowki przy kompie non stoper napierdalając jakieś strzelanki i waląc heady.
Kretyn ? A dlaczego stał się kretynem ? Przez gry bencwale.
Cytuj:
,normalny człowiek po zagraniu
Każdy człowiek ma inną psyche (nie bez powodu kandydaci na antyterorystów przechodzą przez testy psychologiczne nie każdy człowiek daje rade.Tak samo jest z grami ) dzieciaki mają szczególnie słabą ,a przede wszystkim podatną na wszelkie gówno,które może je ukierunkować.
Ten dzieciak przed zagraniem w gierki był normalny , ale miał słabą psyche i to jest dramat.Ofc wszyscy to marginalizują ,że problemu nie ma.
Ciekawe jakby to u nas było jakby był powszechny dostęp do broni jak w stanach.Maskara za masakra , a nie tylko od czasu do czasu matka obita krzesłem.
Ciebie też mi jest żal.
Eot.