tczewiak napisał(a):
W skrócie to jesteś debilem... jełopie... pieprznij w ten głupi łeb...
zadziwiające, jak Kamil potrafisz szybko oceniać osobę po paru postach, a wymiękasz, gdy zrobi się większy smród po twoim poście na Pixies. jesteś cienias
swoją drogą
ali STORM, nie po to ci pisałem na GG, że POTRZEBUJESZ kodów do gry, choćby z takiego prozaicznego powodu jakim jest chęć sprawdzenia przez SE, że nabyłeś oryginalny produkt, bądź ściągnąłeś wersję elektroniczną i zakupiłeś do niej key-code.
pisałem ci też, że wersja XBOX najmniej różni się od wersji PC.
i prawdą jest, że pierwotny właściciel konta POL, które zostało stworzone po wprowadzeniu cd-key dołączonego do instalki POL, może zwrócić się do SE z prośbą o odzyskanie konta. jak się zagłąbisz w User Agreement, to wyczytasz, że SE zabrania udostępniania kont osobom trzecim. przy pierwszej rejestracji wpisujesz swoje dane osobowe, których później nie da się poprawić. słyszałem o przypadku zbanowania konta, kiedy to SE dowiedziało się, że użytkownik użyczył swojej postaci. po ostatniej fali kradzieży kont przez wykradzenie POL ID i hasła za pomocą koni trojańskich i keyloggerów.
swoją drogą raz dostałem od kolegi konto z RDMem, którego opłacałem z tego samego konta Inteligo, co swoją własną postać. po pierwszym okresie rozliczeniowym Inteligo zablokowało mi kartę płatniczą, gdyż zaistniało podejrzenie nieautoryzowanej transakcji, ponieważ dane osobowe zawarte w koncie POL tego RDMa nie zgadzały się z danymi właściciela konta bankowego. reasumując. musiałem wystąpić o nową kartę. później co miesiąc musiałem ręcznie przelewać pieniądze za konto tego RDMa, kiedy za moje własne pieniądze schodziły automatycznie. może się to zdażyć i tobie. zależy od banku