abey napisał(a):
poczynajac od bebechow a konczac na wygladzie zewnetrznym wygrywa ps3.
Wy jestescie kurwa jekimis retardami? Jak mozesz takie rzeczy uznawac za pewnik? PS3 nie wygrywa bebechami bo tylko CELL jest dobry i uklad graficzny i pamiec RAm i rozwiazania konstrukcyjne (wspoldzielona pamiec, cache wbudowany w rdzen GPU) sa lepsze w XBOXIE. PS3 ma tylko CELLa.
Ja tu pisze o obiektywnej ocenie co ja jestem w stanie np. zrobic bo wiem jak oba te sprzety sa zbudowane a ty wyjezdzasz z bebechami ktore wlasnie sa slaba strona PS3 i WYGLADEM ktory da sie obiektywnie ocenic po chuju.
"i nie ms nie zrobil lepszego sprzetu. naped, ktory przypomina smigla helikoptera,"
kontra BluRay ktory nie nadaja sie do gier bo jest za wolny dlatego nawet jebanego Soul Calibura musze instalowac na dysku co i tak nie wyeliminowalo loadingow calkowicie (bez instalki mozna usnac czekajac na walke 3vs3 w story mode). Pozatym to nie tylko wina MSa bo KAZDE DVD ktore ma odczytywac plyty na tyle szybko aby zrobic dcos wiecej niz odtworzyc film jest glosne - to wina ogolnie standardu.
I tak jak na PS3 dlugie loadingi da sie wyeliminowac poprzez instalacje, tak i na Xie da sie wyeliminowac glosny naped przez zgranie gry na HDD.
Gdzie ty widzisz przewage PS3?
XBOX ma wady - PS3 tez ma wady.
Koncze to bo nie ma sensu.
A jesli ktos naprawde OBIEKTYWNIE chce pogadac bo na razie to widze tylko teksty "PS3 jest lepsze bo tak i bo to nie PCet" to plz porownanie OBIEKTYWNE od zawartosci pudelka, poprzez cene, lineupy, porownanie platform onlineowych i DLC, ergonomie uzytkowania konsoli i padow, szybkosc w grach exclusive i multiplatform i setka innych rzeczy a nie kurwa PS3 ruzlllzzz - sony na prezydenta.
BTW. Mam PS3 60BG (ta pierwsza z kompatybilnoscia z PS2) i Xa ELITE (tez pierwszego tego co byly RROD) i paradoksalnie to PS3 juz odwiedzilo (i to po wlozenie GTA4 do napedu sie rozwalilo - potem nie chcialo czytac plyt) serwis a X smiga az milo bez awarii.