zaboleq napisał(a):
Motopompa ma rację niestety - M$ zbudował kolejnego piecia , podkupił devsów i nie zrobił multimedialnej maszyny tylko pieca w chujowej obudowie:|
No za to sony odjebalo taki multimedialny kombajn ze o ja pierdole - oprocz BluRay wszytko jest na Xie.
-
zaboleq napisał(a):
mit o ładnych grach na xklocka owszem jest w tym ciut prawdy , ale co mi po grach w które mogę pograć na pc?
slyszales kiedys pojecie - tansza alternatywa + rozsiasc sie z padem na fitelu + piwko a nie za biurkiem na 19calowym monitorze?
zaboleq napisał(a):
Co do grafiki to hmm , Trybiki Wojny są fajne , ale to wciąż U3 tyle że zmodyfikowany , a taki KZ 2 , HR , Gt5(prologuje też) czy kilka innych tytułów pokazują możliwości tej konsoli ale devsi wolą robić gry dla M$ , bo konsola tania itp , może się wiecej sprzeda gierek .X360 nie jest zły ale nie tędy droga moim zdaniem .
Ojjj IMHO to z glupiego enginu UT3 mozna wyciagnac jeszcze dosc duzo - to jest swietny engine. A KZ2, czy GT5 pokazuja tylko ze zeby wyciagnac cos z PS3 to trzeba siedziec nad tym 5 lat i wpompowac w pizdu kasy i moim zdaniem nie tedy droga. (KS2 zapowiadana jeszcze przed premiera PS2 a dalej jej nie ma + GT5 ktorej znowyu przesunieto premiere i chuj wie kiedy wyjdzie).