Coraz bardziej oczywiste stajesie dla mnie to, ze ta gra jest atm huge fail. I albo devsi nie daja wjazdeu do bety, zeby ludzie kupili chociaz free month (ktory moze im zastapic beta), albo licza na to, ze jeszcze cos poprawia przed premiera (ktora pewnie nie bedzie 22go w takim razie).
W kazdym razie rozdawanie 1 (lol?) kluczyka do bety na 3 tygodnie przed premiera to zagranie z gatunku marketingu egzotycznego. Po prostu nie chca, zeby na swiatlo dzienne wyszedl fail.
Bo jakby nie bylo faila tylko mega win, to by sie nim chwalili, bo 10k ludzi , ktorzy na 3 tygodnie przed premiera postuja wszedzie OMGWTF AWEZOME! to najlepsza reklama w internecie jaka mozna sobie wyobrazic.
Ja chyba w takim razie pogram kilka dni na koncie Tomugeena a potem kupie
Tak zrobilem z WARem i nie zaluje. To moja nowa tradycja swiecka, zanim kupie to przetestuje. Nie tylko dlatego ze mi szkoda kasy , ktora moge wydac na piwo (aczkolwiek tez!), ale glownie dlatego, ze jesli gra jest failem a devsom sie zwroci i zarobia na niej chociaz jednego dolara, to moze im przyjsc do glowy zeby zrobic jeszcze kiedys jakas gre. A powinni umrzec, szczegolnie jesli robia taki hype jak przy DFO.