Oyci3C napisał(a):
Ja to widze troche inaczej:
1. Bardzo dobrze, ze nie ma wersji pudelkowej, bo po co? Klienta mozesz sciagnac zawsze, mozesz go sobie wypalic, CD-KEY etc. ma na mailiku. Po kilku.kilkunastu miesiacach wersja pudelkowa i tak jest do dupy bo po instalacji musisz zaciagac MB/GB patchy.
2. Trial od poczatku? Super. Odwazne podejscie - kto chce kupuje, a kto to nie. Ryzykowne w ch. ale przynajmniej obejdzie sie bez komentarzy -> wywalilem kase w bloto. Oczywiscie po 1-2 tyg. triala moze sie okazac, ze gra jest super, a potem walnie sie ja do kosza. Nie mniej jednak lepsze to niz nic i kupowanie w ciemno bo nie wszyscy maja okazje pograc w bete.
3. Brak open bety? Ja nie widze tutaj zadnych "anty". W open bete i tak graja i zapychaja wolne sloty freebies players, ktorzy na swoich darmowych forach niczym sepy zakladaliby topici: DF FOR FREE OPEN BETA OMG OMG OMG. Jest closed beta, sa rozsylane invite, jest/ma byc guild test beta. Wystarczy, a trial pokaze zainteresowanie i ew. dzieki trialowym graczom bedzie mozna poprawiac bledy jesli tylko sie chce.
1. ponoc bedzie i wersja pudelkowa. do wyboru do koloru.
2. z braku lepszego slowa, nazwalbym to zagraniem fair. rzadko spotykane w dzisiejszych czasach.
3. nie do konca rozumiem roznice.
ojcze, co za roznica, czy bedzie pelno "freebies players" w open becie czy w free trial. wydaje mi sie, ze niezaleznie czy bedzie to open beta czy free trial do czynienia bedziecie mieli z tymi samymi osobami (miedzy innymi ze mna).
4. a tak, nie bylo punktu czwartego, ale u mnie bedzie. jak rozumiem, to nie przypadek, ze free trial uznajesz za ryzykowny w chuj? przepraszam, w ch.
ale moze nie wszystko wygladac bedzie w grze tak jak wyglada obecnie w becie? moze jest kilka rozwiazan juz sprawdzonych, ktorych w becie nie udostepnili?
jest az tak zle?