Yog-Sothoth napisał(a):
Dobrze wiesz ze to metafora, xbox ma po prostu lineup bardzo podobny do PC, zreszta nawet biorac pod uwage architekture samego klocka jest ona blizsza PC niz konsoli
W dupie mam architekture, wyglad, kolor, logo, przeslanie, ilosc portow usb, ksztalt zasilacza, naped optyczny, wielkosc dysku.
Experience jest tak samo konsolowy jak na ps3.
Cytuj:
A to ciekawe, moja klawiatura usb Logitecha podlaczona do Xboxa nie ma nigdzie znaczka MS.
Rozumiem ze kierownice Logitecha G25 tez podlaczysz?
Ale my bad, zapomnialem za MS bierze kase tylko za te wazniejsze funkcje.
Jedyny powod dla ktorego sony rozdaje tyle za darmo to startowa cena konsoli.
Cytuj:
O rly? To ciekawe skad taki wysyp dyskow do X360 na allegro "bez obudowy"? I ciekawe jakim cudem moj Xbox czyta dysk usb WD na ktorym nosze filmy?
Nie wiem, moze z tira spadly, napewno nie jest to legalny proceder podlaczanie dyskow nie przeznaczonych dla X'a i sam dobrze o tym wiesz. Odnosnie dyskow to chyba MS prowadzil akcje dla posiadaczy arcadow/Core, ktorzy mogli za jakies grosze kupic sobie dysk od MS w celu instalacji NXE.
Jest prawie tak samo nielegalne jak granie na tv marki sony.
A od kiedy potrzeba dysk do instalacji NXE, wypisujesz wszystko co ci przyjdzie do glowy majac nadzieje ze ktos sie nabierze?
Cytuj:
Do tej pory byla to zdecydowana wiekszosc co jest logiczne, jako ze X byl pierwsza konsola nowej generacji na rynku, jednak teraz nie liczylbym na to, wystarczy spojrzec chocby na Wieska ed. konsolowa.
Wiesiek, zajebisty przyklad produkcji polegajacy na sportowaniu contentu na inny silnik.