Kabraxis napisał(a):
Wedge napisał(a):
Gilrad napisał(a):
Co do niestrudzonej walki blizza z nieuczciwością... w grze,średnio co minutę pojawia się reklama jakiejś stroni oferującej golda. Po tym co szef Mythica mówił o sumach, jakie proponowano mu za przymykanie oka na ten proceder w Warhammerze to zastanawiam się, czy blizz zarabia więcej na abonamencie czy tych ,,pozwoleniach"
Moze po premierze WOTLK faktycznie zdarzal sie nagminny spam od botow, ale od jakis 3-4 tyg. nie dostalem ani jednego, wiec jednak blizz cos robi...IMO Twoja teoria spiskowa jest lekko mowiac z dupy.
Taaak.... bo o skali procederu sprzedazy golda na swiecie swiadczy to ze ty nie dostajesz reklam na chacie a nie np. ilosc aukcji na e-bayu/allegro czy nawet w Trade Board na tym forum.
Mam w dupie kto sprzedaje golda na ebayu, dopoki mi to nie przeszkadza w grze. Wina nie lezy tylko po stronie blizza, ale tez idiotow, ktorzy ten gold kupuja.
@Embe podaj mi konkretny dowod na to, ze blizz po cichu zezwala na proceder, o ktorym wspomniales. Twoim zdaniem jesli wydawca X sprzedal miliony kont to na bank dal ciche przyzwolenie gold farmerom bo ma z tego zyski. IMO ta teoria, ktora Ty przyjmujesz za pewnik jest naciagana.
Po 2 chyba mowilismy o botach (nielegalnych programach), a nie o armii ludzi, ktorzy legalnie kupuja konto i farmuja golda przez 24h nie uzywajac do tego botow. To 2 rozne sprawy.