Hokan napisał(a):
Nice try, macie w WC rank dupoliza?
A ty jestes dupolizem konradora ?
Ja wiem ze moje ponad trzy tysiace postow nie zacheca by zapoznac sie z ich zawartoscia, wiec napisze ci to co jest oczywiste.
Ja i nasza gildia napalilem sie strasznie na AoC i przymykalismy oczy na
wiele rzeczy, ktore teraz sa oczywiste, klamastwa devsow byly ciagniete miesiacami, nawet po premierze wciskali wszystkim ze siege i zdobywanie battlekeepow dziala.
Mimo tego jak zapytasz mnie co sadze o samej grze AoC to napisze ci ze jest to swietny system combatu, bardzo ciekawe klasy, pieknie wykonany swiat, grafa na wysokim poziomie, ogolnie kupa dobry pomyslow.
Pogralem z wielka przyjemnoscia dwa miesiace, osiagnelismy co sie dalo w pvp i przygoda zakonczyla sie sporym zawodem ( podobnie jak w vanguardzie ).
Co do WAR-a to bylem tu czesto jechany za to ze wytykam ze ta gra jest na miesiac i sie znudzi, mimo tego gra posiada wiele swietnych rzeczy, ktore warto zobaczyc i mozna sie swietnie bawic, rvr jest calkiem znosne ale nie wciaga na dlugo, niestety.
Konrador pisze wiele ciekawych postow ale ma problem od pewnego czasu z nasza gildia, nie wiem co go tak boli ze prowadzilismy otwarta rekrutacje w obu w/w grach.
Sam bral czynny udzial w robieniu syfu na forum, za wytkniecie ze nie prowadzi moderacji dostale wtedy bana i tylko dzieki uprzejmosci Beasta zostal on sciagniety.
To ze mialem hypa strasznego na AoC nie powinno dziwic bo zlapal on naprawde wiele ludzi, a pisanie ze ktos wiedzial przed premiera jak sie potocza losy tej gry to jest bardzo zabawne.
Wracajac do tematu AoC PL to nie wiem dlaczego akurat polska ma byc tym rajem dla Funcom i w naszym kochanym kraju nagle ludzie zdecyduja ze beda masowo przez wiele meisiecy grac w ta gre.
AoC nie jest failem, failem sa devsi, gra nie upadnie tak szybko, a nawet moze sie podniesc jesli tylko tego beda chcieli wlasnie devsi.
Na dzien dzisiejszy AoC PL jest na miesiac, potem zaczna sie klopoty z oczywistych powodow.