A co tam odpisze ci i to szczegolowo.
Mendol napisał(a):
i tak o niczym innym nie marze jak ogladac gre na youtubie. no wiekszego debilizmu to dawno nie czytalem, serio.
Jest taka mozliwosc? Jest.... Mozesz zaznajomic sie z gameplayem? mozesz.... ja nie pisze ze to jest fajne czy wygodne ale jest taka mozliwosc. Mozesz zobaczyc jak ktos gra i zweryfikowac czy ci sie podoba czy nie.....
Mendol napisał(a):
square enix? moze piszesz o the last remnant? pograzasz sie wlasna niewiedza i ignorancja po raz kolejny Kabraxis.
Final Fantasy? Dragon Quest? Kingdom Hearts? Kto tu jest ignorantem......... Square Enix byla nawet kiedys (nie wiem jak teraz jest) wydawca Everquesta II na Japonie.
Mendol napisał(a):
blizzard... no wow... no super.
jakos nie sikam jak widze sc2.
To ze ty nie sikasz to nic nie znaczy. Blizzard rzadzi i bedzie rzadzil a czy to sie podoba mnie czy tobie to nikogo nie obchodzi poza nami samymi. Ta firma nie zrobila crapu i przypuszczalnie nie zrobi. Takie sa fakty.
Mendol napisał(a):
w przypadku filmu opieram sie na wiekszej ilosci dostepnych informacji jak rowniez na tym, ze film kosztuje mnie 15zl a nie 10x wiecej geniuszu.
Obejrzenie RAZ filmu kosztuje cie 15 zlotych. Kontrargumantujac ja moge wypozyczyc gre na tydzien za dwie dychy czy wymienic stara na nowa z doplata tez 20-30 zlotych (tak sie zaopatruje na konsole). Wiec skoncz pierdolic bo filmy kosztuja po 50-80 zeta na DVD a ponad 100 na BluRay. Za max 2h rozrywki.
"Jak kupujesz gre, ksiazke, plyte czy ogladasz film to nie masz pojecia czy warto bylo wydac pieniadze dopoki nie skonczysz."
Zgodze sie. Ale nie jest tak jak pisze Mendol ze w przypadku filmu wiemy wszystko a jak kupuje gre to moge sie tylko modlic zeby nie byla crapem. W obu przypadkach jest dokladnie tak samo. Informacje sa dostepne i to takie same w przypadku gier i filmow.