Errr Telumq ktora czesc jest zartem ? to ze olac moje gadanie ? czy ze granie druidem sprawia ci przyjemnosc ?
Nno Telumq zawsze mowilem ze bard to najtrudniejsza postac do gry w EQ... moze bardzo duzo
Telumq nie obraz sie ale druid to jest wyzwanie ? Nie chce mi sie rozpisywac Telumq dla tych ktorzy nie wiedza napisze ze Dru jest poprostu jak to mowia versalite
znaczy sie moze duzo ale w niczym nie jest najlepszy, proste... Na upartego regrowth i chloroblast... uhm ale nie jestes CLR zeby miec CH, DL itd... Dru DMG a Wiz DMG... Nie wspominajac ze na wszystkie te zdolnosci jest tylko jedna mana... Nic no poprostu druidzi sa pokrzywdzeni w EQ i zeby nimi grac to naprawde sie trzeba czegos naczytac i zlapac inspiracje ku temu hehehe
Wiz ? uhm no wiziowi jest ciezko =/ Wiz ma ladne DD i ze smialoscia powiem
Wiec eh... Nno poza tym wizio musi umiec wymierzyc swoje agro... bo jakby tak walil non stop wtedy przeciwnik sie na niego rzuci i... eaten wiz
Poprostu wez klase ktora sie czujesz, nie ? Uhm... no bo w sumie nie grasz dla nas tylko dla siebie, co ?
Poza tym dobiegniesz nia do 20 lvlu i stwierdzisz ze ci sie nie podoba czy cos ? i po co ?
chcesz mozemy ci poradzic ale to musisz powiedziec co lubisz Uhm... Czy zbrojny czy mag, zadawac dmg, a moze kochasz byc rog (deep in shadow, sneakin...
) albo heal wtedy cler... Bum moze mam nawet pomysl ko by sie przydal
bo bede sie czul odpowiedzialny
PS.Kord: Niech bierze co chce... ja juz w team PL przestalem wierzyc...
DD za 600 ?
Czy heal za 1k ?
PS2. Nie obraz sie Telumq wiem ze kochasz dru itd. ale heh sam napisales ze na raidach jestes obserwatorem... ja to bym nawet powiedzial ze hmmm jak casterzy stoja w AE to moga potrzebowac healu... Nno a chloroblast to taki casterowy heal wlasnie