W związku z czwartkowym staticiem prawdopodobnie całkowicie zrezygnujemy z BR w poniedziałki (no może poza wspinaczkami 3-4, ale BR już nie będzie najczęstszym runem).
W najbliższy poniedziałek AR + SSR. W AR radzimy już sobie dobrze - dochodzimy na ostatnie piętro - teraz musimy tylko przyspieszyć początek. Będę Was męczyć AR z dwóch powodów. Najbardziej pożądane dropy są tam (w tym mój - nie owijając w bawełnę). Drugi to taki, że ostatnio ekipa załapała co i jak i chcę tą wiedzę utrwalić, bo robiąc raz na kilka tygodni - zapominacie co i jak na 1 piętrze.
Także prosiłbym od teraz full focus na niskich piętrach. To naprawdę zaoszczędzi nam aż 10 minut, które wykorzystamy na wyczyszczenie ostatniego piętra.
W kwestii SSR - skupimy się na ścieżce:
1W -> 2NW -> 3N -> 3E -> kuniec
W dni kiedy będzie nam brakować THF będziemy robić ZR na 100% dropy 15s, które mają całkowicie pochrzaniony rulesy aby popnąć NMy. Najbardziej potrzebujemy ZR4f. Dojść na 4 piętro w 30 minut, drop jest 100%.
BTW - jeżeli komuś dropnie 35s i stać go na przeróbkę na 75s to priorytetem jest zdobycie dla takiej osoby 25s i 15s.