mrynar napisał(a):
Bartelius napisał(a):
Zang -> ja to umiem od tak dawna, że nawet nie wiem kiedy sie nauczyłem i zawsze mi się wydawało, że to jest łatwe, ale faktycznie jak to wczoraj zrobiłem na pierwszych zajęciach w grupie która jest niby początkująca, ale trenuje 4 miesiące już, to usłyszałem jakieś odgłosy podziwu
Ator w rl = Ator w FFXI
Coś Ty...
W RL jestem znacznie lepszy
Choćby Dragon Kick, może nie mam ogona, ale nogą lepiej macham
Jednak racja, że nigdy nie grałem Mage Jobem dlatego właśnie bo w RL jestem aktywny fizycznie i melee było dużo bliższe mojemu sercu, a MNK to już typowo był job dla mnie
Zang -> Filmik na youtube wrzucę kiedy będę miał coś więcej do pokazania, niż tornado kick. Mam teraz kilka rzeczy, które chce opanować: One hand pull up ( do tego muszę schudnąć z 8kg najpierw
), salto do tyłu ( to akurat pewnie technicznie umiem, ale muszę pokonać tą barierę strachu. Każdy kto próbował to pewnie wie o czym mówię ), Human Flag ( z obecna nadwaga utrzymuje się tylko z sekunde ). Muszę się też rozciągną bo do dawnej formy mi trochę brakuje (oczywiście załamanie formy się zrobiło podczas grania w FFXI
) Jak dam radę się uporać z tymi "celami" to może pomyśle, żeby to pokazać na youtube, chociaż nie to jest moim celem, ja po prostu lubię akrobatykę i podobne od dziecka