r3ap3r napisał(a):
2,5 lata... 78/72..... az sie szkoda robi legit graczy
Widzę, że kolega z tej drugiej strony barykady. Ale widzę również, że masz zupełnie inne podejście do gry. To, że mam lvl jaki mam nie wynika wcale z bycia legi, a ze sposobu grania i podejścia do gry. Generalnie - mnie WALI exp. Ja gram dla ludzi i dla tej gry. Ja nie gram dla jakichś durnych %. Gdyby tak było, uwierz, byłoby duuuuużo wyżej. A granie legit nie oznacza wcale mniejszych osiągnięć. Vide klan Offensive na Hindemith/Phoenix. Zaczynaliśmy razem. Oni mają ciągłe wojny z połową serwera (nawet jak byli B-grade to bili się z klanami Hero
). Oni nastawieni na PvP i exp i na dzień dzisiejszy mają i 80-ki w klanie, i 3cie suby itd. I to wszystko będąc klanem legit graczy. ALE zarówno oni jak i ja mamy jeszcze więcej w porównaniu do was - boterów. My mamy SATYSFAKCJĘ z tego co mamy. Cieszy nas każdy full-drop, udany craft, zaliczony quest, położony Boss, wbity lvl, czy zrobiony pet. A boterzy? Kładą się wieczorem spać/idą do szkoły*, rano wstają/wracają ze szkoły i tylko sprawdzają ile im to % przybyło, ile nie podnieśli dropów, bo full inventory, ile kasy w inventory. ZERO radości z GRANIA. A najśmieszniejsze jest to, że z reguły to tacy ludzie właśnie, jak już padną siedząc przy klawiaturze, potrafią drzeć się w niebogłosy na cały serwer - "+LF BREEZ or Bishop!! plisss
((" Dlaczego? bo nie są przyzwyczajeni do padania, tak jak legit gracze.
A SP się zawsze przydaje
Ale jak mówiłem - każdy gra jak chce/umie.
Pozdrawiam
*) niepotrzebne skreślić