Oyci3C napisał(a):
Icekk napisał(a):
Kiepska muzyka, kiepski koles, kiepska gitara. Wedlug mnie oczywiscie, ale co kto lubi. Ten rodzaj muzyki mnie nie zainteresowal, grac wole tylko na klasyku i ''wzorce'' znalazlem inne
Jak widac ignorancja nie zna granic i szczerze Ci zycze zebys nigdy nie wypelz poza ogniskowe pobrzdekiwanie lewym jajkiem.
Gosc gra niesamowicie dobrze, az przyjemnie mi sie jego slucha chociaz profanuje Metallice hehe.
Tak juz jest na swiecie, ze ludzie maja rozne opinie na rozne tematy. Jedni wiedza mniej, inni wiecej, jedni cos lepiej rozumieja, inni gorzej. Jedni lepiej graja na gitarze, inni slabiej. W porownaniu do innych(tych ''lepszych'') ten pan dla mnie wypada slabo. I to jest normalne.
Nienormalne jest natomiast, kiedy człowiek nie potrafi sie z drugim nie zgadzac bez obrazania go, bez pogardy dla kogos, kto ma inne zdanie niz ja.
Ale bezinteresownej pogardy i nieuzasadnionego wylewania zolci na ludzi, ktorzy ci zadnej krzywdy nie zrobili, nic nie usprawiedliwia. Z osobami, ktore tak robia po prostu się nie rozmawia - i koniec. A takich nam tutaj nie brakuje. Trzeba poczekac az wyjda z poziomu pomyj na poziom ludzkiego jezyka. Czego i tobie zycze.
Kazdy ma prawo do swojego zdania - madrego czy glupiego. Nie zgadzac sie - pewnie, dyskutowac na argumenty - jak najwiecej, ale opluwac sie nawzajem - raczej nie.
Nie mam zamiaru tez pobrzdekiwac na ogniskach. Nie bierz wszystkich swoja miara.