Widzę, że wiele głupot zostało napisanych, no więc do dzieła...
Havok napisał(a):
abojady ze swoim 38 godzinym tygodniem pracy, który o dziwo nie doprowadza "pracodawców" do masowych bankructw i samobójstw...
Na szczęście Sarkozy to zmieni, więcej pracujesz = więcej zarabiasz, simple kurwa i dziwne, że lekarze i nauczyciele w naszym kraju tego nie rozumieją.
Xanth napisał(a):
Nie...
*Tak
Pośrednio mamy wpływ <kropeczka>
Havok napisał(a):
Jakiego alta kolego? Konto na tym forum mam od czasów gdy było tu również forum CL, więc bądź łaskaw nie wyjeżdżać z altami do kogoś kogo nie znasz.
Rozumiem, że nie każdego śmieszą moje żarty, ale zrozumieć powinien już każdy.
Havok napisał(a):
Populizm to tez pisanie czegoś w stylu "jak każdy porządny głosowałem na...".
Po pierwsze najwyższy wynik wyborczy UW w Poznaniu o czymś świadczy.
Po drugie populizm jest od tego żeby go stosować, trzeba jakoś ciemny lud przekonać do reform w innym przypadku trzeba byłoby trzymać go za mordę.
Havok napisał(a):
Mam nadzieję, że chociaż ty się z tego cieszysz widząc jak ktoś wtapia twoją kasę tłumacząc się że giełda...
Tak zwane ryzyko grania na giełdzie (te bardziej ryzykowne opcje, czy jak to się zwie)
Havok napisał(a):
Jeśli wierzysz, że jakakolwiek partia jest w stanie coś radykalnie zmienić w tym kraju na plus, to gratuluje optymizmu i niewyciągania wniosków z historii.
Mam nadzieję, że rząd (ten czy inny) będzie robił swoje, a żeby było to możliwe prezydent musi przestać wetować ustawy, gdyż martwi się o poparcie debili dla partii swego brata
Havok napisał(a):
Piepszenie, że jakieś pokolenie musi wymrzeć, to też populizm i powtarzanie sloganów. Nowe pokolenia nie są lepsze same z siebie
Pieprzenie*
Partie typu sld czy pis stracą betonowy elektorat i może dojdzie do normalności w tych partiach, może.