Cytuj:
2002-07-19 20:30, IcE napisał:
Cytuj:
zycze wysokiej ogladalnosc i zeby wam juz wiecej pradu nie wylaczali! rofl
W zasadzie miałem się nie wtrącac bo mnie to wali ale na tej samej zasadzie my możemy życzyć byście więcej nie musieli szukac nowego łącza.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: IcE dnia 2002-07-19 20:42 ]</font>
Po pierwsze dzieki Kielasowi ludzie moga grac na zagranicznych serverach z dobrym pingiem , dzieki niemu stoi server map dla Polakow z roznych shardow.Nie masz nawet pojecia ile Kielas zrobil dla polskiej sceny mmorpg.Zaskoczy Cie tez pewnie fakt, ze robil to wszystko
za darmo
, poswiecajac swoj prywatny czas zeby wszystko ladnie dzialalo.
Po drugie nasze forum dziala tez dzieki uprzejmosci ludzi(takich ludzi dla ktorych nie sa najwazniejsze $$$).
Po trzecie nasza dzialalnosc nie ma nic wspolnego z komercja, mmorpg.pl skupia bardzo duza ilosc graczy i nie chodzi nam o zarabianie kasy tylko na tym zeby stworzyc Community ludzi z ta sama zajawka - grami mmorpg.
Ja osobiscie tez dostalem duzo maili od mmogspot , czasami bez zadnej tresci , duzo razy przychodzil ten sam mail.Przewaznie tresc tego listu wzbudzala usmiech politowania.
Jesli probujecie zarobic kase , to starajcie sie chociaz to robic porzadnie zamiast wystawiac sie na posmiewisko i krecic jak zarobic na pracy innych.
Nie uznaje Was za konkurencje , Wasze forum odwiedzilem bodajze raz.
Slyszalem juz wiele razy o ekscesach IcE i roznych opowiesci na Twoj temat i to wystarczylo abym wyrobil sobie opinie na twoj temat
(scam more newb?).
Wiec zanim zaczniesz postowac jakies uwagi odnosnie Kielasa , zastanow sie czy wogole wiesz o czym i do kogo mowisz.
Siege Perilous
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Ash'Veem dnia 2002-07-20 00:17 ]</font>