zaboleq napisał(a):
Kabraxis to twoj poziom jest niski
mnie jakos KZ wgniótł w ziemie poziomem wykonania ogólnie , efekty cząsteczkowe(dym ,piasek) , tekstury(nie wszystkie ale żadna gra nie ma tekstur idealnych) no i oczywiście animacje i AI o którym Kabraxis pierdoli głupoty
bo to że skrypt decyduje o tym kiedy i gdzie pojawi sie helghast nie oznacza ze stoi jak slup soli itp .W kazdej grze wpadki niewielkie sie zdarzaja ale jakos nie bylo to notorycznie wytykane i jechane w recenzjach itp .Ale Kabraxis wie lepiej .
Latwo cie wgniesc w ziemie - ja sie wgnieciony nie czuje. AI jest takie jak w innych grach czyli ubogie. Jesli uwazacie za przelom chowanie sie za przeszkodami i uciekanie od granatow to N/C.
zaboleq napisał(a):
W ogole to chyba nikt Ci nie wierzy ze masz PS3 :F
Bo myslisz ze cokolwiek mnie interesuje w co kto wierzy.
zaboleq napisał(a):
bo średnia przejscia dema to za 1 razem jakies 13-15 min ale tobie widocznie 6 wystarczyło ..qwa jednak jestes pro( śmiech przez łzy)
PLZ przedstaw jeszcze badania naukowcow na temat ile zajmuje przejscie dema killzone 2. Demo jest krociutkie i na poziomie weteran komicznie latwa - dla mnie. . Naprawde jesli ktos zginal to niech lepiej zastanowi sie nad jakims saperem albo czyms podobnym.
zaboleq napisał(a):
EOT i lepiej nie wypowiadaj się jak nie grałeś w betę multi(ja grałem np) .
A co ma do tego beta multi? Oceniam to co jest czyli jeden poziom dostepny w demie, ktory jest dobry ale nie jakis rewelacyjny. Jesli to ma byc ten super-hiper ultra najlepszy FPS wszechczasow to chyba ktos tu sie pomylil. Tak jak juz pisalem PODOBNO jest to najslabszy poziom z gry.... poczekamy, zobaczymy.
Beta multi nie ma z moimi postami nic wspolnego.
zaboleq napisał(a):
PS.
Nie bierzcie tego posta na serio ale nie mogłem się powstrzymam przed lolowaniem Kabraxisa;]
Tego co napisales nie da sie brac na powanie bo tam nie ma zadnych argumentow - jedynie wysmiewanie czlowieka ktory smie miec inne zdanie niz ty - weak jak chuj.
Zauwaz ze ja ani razu nie napisalem ze KZ2 to gra chujowa czy nie warta kupna - poprostu nie czuje sie wbity w ziemie..... jak widac wystarczy taka opinia by sprowokowac 3 strony fanbojskiego plucia jadem, nei popartego niczym. Jedyna osoba ktora tu loluje jestem ja jak czytam te jednolinijkowe pelne tresci posty.......
Nie chcialem to prowokowac zadnych wojen - wyrazilem jedynie swoje zdanie po przejsciu demka. Jak widac ta gra jest swieta i niepokalanie poczeta, wszytko ma idealne i przelomowe bo nawet nie mozna napisac ze czuje sie jednak leciutko rozczarowany i czekam na troche wiecej w retailu.
Jebnijcie sie pare razy w te fanbojskie glowki i pomyslcie czasem nad tym co piszecie. Troszke obiektywizmu tez by sie przydalo.