Amateru napisał(a):
Hey, Ato. Po ostatnich Assa i demokratycznym głosowaniu wyszło, że nie każdy ma do Ciebie wystarczającą cierpliwość niestety. Dlatego przykro mi, ale szukamy kogoś kto się z nami lepiej zgra.
Fajnie, ze mi powiedzieliscie po assaultach ingame... Nie ma to jak sie dowiedziec z forum. Poza tym ciekawe co ja takiego niby zrobilem ze nie macie cierpliwosci hehe. Przez caly run ledwo sie odzywalem i zapierdalalem jak najszybciej sie dalo. Nie wiem moze Coldee byl zly ze nie dalem mu wziasc medicines na 6 pietro? Czy moze ktos byl zly ze zaagrowalem raz tigera? Moze ktos byl zly ze zaproponowalem zrobienie 80 floor? Wiecej rzeczy ktorymi moglbym podpasc sobie nie przypominam. Nie bawilem sie na tym runnie, nie probowalem popisywac, nie zwracalem uwagi jak ktos popelnial jakis blad, nie mialem Coldeemu za zle ze mu zalagowalo, wiec jestem ciekawy komu moja osoba tak nie odpowiada i dlaczego, ale zakladam ze jesli nie bylo odwaznego zeby ze mna porozmawiac ingame tylko sie musze dowiadywac z forum ze wogole juz z Wami nie chodze to i pewnie nie bedzie odwaznego ktory mi powie ze to mu i dlaczego nie odpowiadam.