Betist napisał(a):
Zamierzam w najblizszym czasie wrocic do Wowa. Skonczylem okolo miesiac przed TBC, takze mam dosyc sporo zaleglosci. Pare pytan na wstepie:
Mam jedynie podstawowa wersje Wowa, czyli musze dokupic TBC oraz wotlk? Czy przy zakupie TBC oraz WOTLK mam 30 darmowych dni tak jak to bylo z podstawowa wersja? Sa moze jakies triale, ktore moge wykorzystac? Poprostu chcialbym wycisnac jak najwiecej darmowych dni.
Zapewne sporo osob tutaj jest z BL, tam gra kilku znajomych i tam pewnie bym znowu zaczal. Waham sie pomiedzy Burning Legion, a The venture co. Jak wyglada teraz sytuacja na BLu ? Kolejki na realm / areny / bg, jakies eventy PVP ?
Z gory dzieki za pomoc
W dodatkach nie ma darmowych 30 dni.
Triale są po 10 dni dla bc i wotlk, przy czym musiałeś wcześniej wykupić subskrypcję (jeśli chcesz grać na koncie frozen, darmowe 30 dni z podstawki się nie liczy). Odpalasz triala np. bc, od razu wklepujesz klucz do dodatku, dzięki czemu nie masz ograniczeń trialowych co do zdobywania lvl (teoretycznie przez te 10 dni możesz dobić max lvl w ten sposób). Tak samo postępujesz z wotlk.
Kolejki na bl są wieczorami oczywiście na serwer, ale ja wolę grać na pełnym niż pustym. :)