Cytuj:
2001-12-06 05:03, konrador napisał:
wiec konta a osi wraz z wiekiem drozeja.. im starsze tym drozsze a to dlatego ze np. za 3 lata gry na osi dostajesz fajne i bardzo uzyteczne veteran rewardsy
Skoro sie nastawiasz na "kase z UO" - Twoj wybor.
Ja wole piasek, lopatke i wiaderko
.
Czy jestem zdolny przyznac komus racje - moze to walenie glowa w mur, ale poczytaj koncowke mojego poprzedniego posta - co tam widzisz? Nic? Zamiec na swoim "podworku", a potem pouczaj kogs
.
Cytuj:
2001-12-06 09:43, Karol66 napisał:
Hmm... czy ja na kogos kurwilem, wyzywalem etc?
A jesli chodzi o wykazywanie sie intelektem to tu mnie masz - jestem winny!
Czy ja powiedzialem, ze akurat Ty?
.
No wlasnie - jestes "winny"
- dowody... wyzej.
Cytuj:
Scorpowi NIE SKASOWANO postaci mimo ze w grze nie byl od 1.5 roku.
Jak mowie - dzialania naglasniajace jakies kasowanie postaci etc sa dzialaniami czysto marketingowymi i ograniczaja sie do mowienia.
Na przestrzeni tych paru lat grania w UO widzialem duzo "powrotow po latach" i NIGDY NIKT nie mial skasowanej postaci.
Z jednej strony mowicie o kasacji zabugowanych postaci
, a z drugiej ze usuwaja "tylko" postacie lub tego wcale nie robia - tzw dzialania marketingowe - i w co mam "wierzyc"? (wiem ze prawda niejedno ma imie):P.
Dla mnie, jako gracza, nie liczy sie samo konto, a jego zawartosc (i to nie namacalna lub materialna
).
Od gry, ktora ma mi dostarczac jakiejs frajdy nie oczekuje niczego wiecej - inne podejscie do tego zaprzecza temu.
I czy ja cos mowilem o Scorpie?
.
Cytuj:
CZY KTOS TUTAJ TRAKTUJE KOLEGE DZI4DU POWAZNIE????
REKA W GORE JESLI TAK.... BO JA BANKOWO NIE
To nie wiem czemu, to co pisze dla podniesienia humoru ogolnego, spotyka sie z takim odzewem "entuzjastycznym"
.
A to "cham", a to "gwiazdkomaniak" - impressive.
Cytuj:
Jesli ktos na pierwszej stronie swojej strony, w regulaminie i w kazdym poscie pisze tylko ze "jestem lepszy od OSI" to ja to nazywam brakiem skromnosci.
A moze nawet inaczej. Oszukiwaniem ludzi.
Bo powinno sie napisac tak mniej wiecej tak:
W regulaminie?
Na pierwszej stronie?
Hmm wyczysc cache, prosze, i przeladuj bo chyba w trybie Offline przegladasz
.
Cytuj:
"Ja zajmuje sie UO od 2 miesiecy i jestem kurna gosc. Dres mam i kasuje tych pajacow co zrobili ta gre i prowadza ja od kilku lat z rąsiami w kieszeniach"
Oj, widzisz jest roznica pewna - to nie My (ekipa?) walczymy z wiatrakami, nie my szukamy zwady/pomowien - raczej Ty/Wy/Oni nakrecacie cala ta farse :>. (Przyjrzyj sie, prosze, co napisalem nt "zaawansowania naszego emulatorka").
Cytuj:
Troll chetnie z nimi pogada ale teraz maja pewnie "lezakowanie"?
Stary - nie jedz tu z takimi tekstami!
Ja tylko przystosowywuje sie do formy podanej mi na tacy
.
Cytuj:
Szum wokol waszej piaskownicy zwanej CL (cytat) jest rownie dla niej nobilitujacy jak szum wobec wielkiego polityka Jedrzeja Lepieja.
To po co ten topik
? Lepper sam sobie "fale" tworzy
. A tutaj kto komu?
Cytuj:
Z wami jest jak z Liga Polskich Rodzin - duzo szumu, wszyscy sie interesuja tym co Macierewicz tym razem powiedzial, poparcie spoleczne maja etc ale... COŚ z ta partia jest nie tak... zauwazyles?
Przyjrzyj sie swojej "partii" Proplayerow.
Wystarczylo by nas prostaczkow/chamow/synkow/dzieci zignorowac, a nie dolewac oliwy do ognia.
.
Z nami jest cos nie tak - z wami takze - wszystko zalezy od punktu odniesienia...
Cytuj:
Anyway... z czytanie forum CL nie zrezygnuje
Alez ja o to wcale nie prosilem
- przeciwnie - prosze o kolejna dawke materialow.
Cytuj:
Co mnie obchodza wypowiedzi gosci ktorzy zmieniaja zdanie zaleznie od tego "jak im czapka stoi"? Na takich sie uwagi nie zwraca bo nie sa miarodajnym zrodlem.
Gdyby od kazdego pada zalezala moja pensja to bym sie przejmowal tego typu rzeczami bardziej - pady nie sa przyjemne, to jest "tylko emulator
" - nie chodzi wcale o system na ktorym toto dziala (ani o sprzet dla scislosci) - te sa w najlepszym porzadku. Spekulacje pozostawie spekulantom
.
I jeszcze raz podkresle - CL to nie OSI, nigdy takie samo nie bedzie (czy to ze wzgledow "technicznych", czy tez naszego wlasnego widzimisie
.
Pozdrawiam "PRO" i dzieci z piaskownic.