To teraz ja mam pytanie:
Swiat jest ogromny - OK.... ale jak jest z jego "zapelnieniem" ?
Jakby mi ktos mogl porownac to do WoW albo WAR, gdzie swiat jest ladnie zrobiony i dosc zywy... chodzi mi o to czy tak jak np. w WoW na kazdym kroku mamy jakies campy mobow, wioski, wieze magow, jaskinie, npcow, itd.....
Czy zony sa zroznicowane i maja jakies "zaplecze fabularne"? Czy mobki sa zroznicowane czy jako ze to gra stricte PvP ogranicza sie to do dwoch rodzajow wilkow w lesie i niedziwedzi w gorach? Niech ktos to porowna to do np. WoW gdzie co zona to inne moby..... pustynia, las, bagna, dzungla, etc....
Czy zwazywszy na zapewne szczatkowe PvE w DFO caly ten dupny swiat jest jedynie battlegroundem a otoczenie jest jedynie dekoracja.... ???
Ogolnie czy jest w tej grze cokolwiek innego niz napierdalanie sie nawzajem.
Niech moj post nie zostanie odebrany negatywnie - ja niechce drugiego WoW'a - jednak uwazam ze dobrze wykonany i "olore'owany" swiat to wazna czesc kazdego MMO. Takze exploracja i jakiekolwiek zaplecze fabularne.....
No i jak jestesmy przy swiecie to moglby ktos postnac jakies screeny w full detalach i konkretnej rozdzialce wlasnie jakis ladnych, ciekawych miejscowejk do exploracji, miast, etc......