GROM odpowiada dlaczego nie brac slubu:
"Jak większości wiadomo XXX lada chwila zostanie po raz kolejny tatusiem. W związku z powyższym nie będę mógl się bezczelnie i bez większych ograniczeń obijać przy monitorze. Nie zawieszam się, bo nie jestem zawieszką przy stringach z pomponikiem, ale moja aktywność zostanie ograniczona.
A może nie będzie tak ciężko?"
"To ja to zobrazuję wczorajszym przykładem:
1. przyszedłem z roboty wcześnie (ok. 20);
2. starszy wył bo żona dała mu opierdziel bo wyłączył telewizor podczas jakiejś ważnej puenty na TVN Style/m jak miłość/na dobre/klan (nie rozróżniam,sry);
3. młodsza wyła bo z reguły wyje;
4. uspokoiłem jedno, drugie i żonę;
5. miałem chwilę, żeby zjeść to odgrzałem zupę i poszedłem się umyć;
6. jak wróciłem zupy nie było - starszy ją zeżarł (w dzień nie ma apetytu, wraca mu zawsze przy kolacji - mojej);
7. wkurzyłem się i poszedłem prasować;
8. wyprasowałem, to miałem 15 min żeby dokończyć pisaninę z roboty;
9. poszedłem po herbatę, wracam, a tu pecet wyłączony ("Tatusiu, wcisnąłem guziczek");
10. nawet nie zdążyłem się wkurzyć, bo żona wpadła na pomysł, że jednak dzisiaj wykąpie młodszą;
11. rozbieranie, wycieranie tyłka, do wody, mycie, wycieranie, wcieranie, ubieranie, podnoszenie, przystawianie, odbekanie, do wózka (młodsza);
12. rozbieranie, odbieranie mydła, odbieranie pasty, odbieranie lakieru do włosów, wypłukanie mydła z oka, podawanie krokodylka, mycie, odpowiadanie na sto sześćdziesiąt pytań, mycie zębów, krople do nosa, piżamka, do łóżka (starszy);
13. wycie (tatusiu poleż ze mną), wycie (tatusiu gdzie jesteś), wycie (mamusiu gdzie tatuś), wycie (tatusiu pić), wycie, wycie, wycie ...
14. żona się poświęca i idzie leżeć z demonem;
15. mogę wreszcie popisać ten p... artykuł;
16. 23:30 kończę i wbijam na serwer.
Słowem wszystko fajnie i na pewno sobie pograsz;)
A ci co uważają, że tatusiem być ciężko, są miękcy i mają małe penisy;)"
"Jak zauważyliście od co najmniej miesiąca nie gram w żadnego cod-a. Praca i dom zabierają mi czas i siły. W związku z powyższym przechodzę w stan hibernacji (stan pośredni pomiędzy aktywnością i zawieszeniem)..
Kiedy wrócę do 100% "bywalności" na serwerach? Są dwie opcje: znajdę dobrze płatną pracę na etacie 8 h/dziennie Cool (oferty kierowac na PM Wink ) albo uznam, że od pracy ważniejsza jest rozrywka (co jednak skończyć się może podbitym okiem i pytaniem "a kto będzie zasuwał na nasze futra i perfumy"
)"
joł