po graniu od startu w takie gry jak AOC i WAR, postanowiłem , że w DFO odpuszczę, poczekam z miesiąc, poczytam jak gra wygląda, co z tego co miało być faktycznie jest itp
naiwnie zakładając , że temat " pierwsze wrażenia z gry" temu służy czytam i czytam od kilku dni i niestety stwierdzam ,że poziom najlepszego forum o grach mmo leci na pysk- przez 19 stron jest tylko kilka postów na temat reszta to bzdety i nie wiem czemu moderatorzy nic nie robią ( tak wiem- bo grają w DFO
ewidentnie rysuje się jakiś dziwny podział na tych co grali w UO i wiedzą wszystko najlepiej i resztę - zresztą widzi to coraz więcej użytkowników forum i Ameryki nie odkryłem - ja osobiście nie grałem w UO, bo wtedy gdy święciła triumfy po prostu zapieprzałem przy tworzeniu własnej firmy, a teraz po dooobrych kilku latach gry w jakieś kilkadziesiąt mmo ( płatnych, darmowych, bet, triali itp) nie uważam się za gorszego , ale także nie uważam że jestem jakimś pro graczem- ot gram dla przyjemności i nie muszę wszystkim udowadniać że jestem lepszy od innych - tu na tym forum właśnie to , że ktoś wie najlepiej jak wyglądają dobre gry mmo jest najważniejsze .
Nie dziwcie się więc , że co jakiś czas będą pojawiać się gracze, którzy nawet dla jaj będą prowadzić pseudo dyskusje z UO-wcami- nie widzicie , że Zarri was podpuszcza i robi sobie z was jaja- wpisze co jakiś czas posta a wy kotłujecie się , a najlepsze jest to , że jego argumenty jakie są to jednak są , a dla niektórych jedynym kontrargumentem jest "spierdalaj", "pojebało cię" itp - myślałem , że spora grupa użytkowników tego forum jest podobnie jak ja grubo 30+, niestety argumenty są z poziomu podstawówki ( oczywiście 3 klasy
)- tu niestety z Zarrim przegrywacie , dajecie się wciąga w głupie , nic nie wnoszące pyskówki
Mam ogromną prośbę:
- do moderatorów - zróbcie jeśli łaska porządek w temacie, wywalcie cały ten flame jak powinna wyglądać wymarzona gra ( oczywiście jak UO) - pojawia się to przy każdej grze i zaczyna chyba robić z tego forum śmietnik- te same osoby w kółko piszą to samo
- do graczy - opamiętajcie się i piszcie , jeśli można, na temat
ps 1
to "WY" odnosi się oczywiście nie do wszystkich użytkowników , ale do tej części, która wie wszystko najlepiej ,jest nieomylna i niestety niezbyt dojrzała w wypowiedziach
ps 2
coraz bardziej przekonuje się , że na 100% niektórzy super spece od mmo, megazwolennicy UO w życiu w nią nie grali , a piszą jak piszą bo na tym forum jak ktoś napisze , ze UO rządzi to jest fajny