Zaznaczam, że Waszą wypowiedź zamieszczam na paru znanych forach internetowych dot. mmorpg. Wysylam rowniez maila do CDP odnosnie Waszego zachowania.
Zaznaczam, też, że życzę sobie publicznych przeprosin za zachowanie pani moderator.
Już tłumaczę:
Jak wszyscy wiemy, tlumaczenia w j. polskim nie sa tlumaczone na czas. Wiec zamiescilem jakis czas temu temat w tej sprawie. Zawartosc mojego posta w tym temacie to:
Cytuj:
Witam Was serdecznie, Was czyli graczy.
Moderatorzy to inna bajka.
Chcialbym zadac pytanie, dlaczego My... Polacy grajacy w AoC nie dostalismy zadnego patch notes w dniu dzisiejszym?
Prosze sie nie tlumaczyc, ze nie wyrobiliscie sie z tlumaczeniem bo to osoba ze srednia znajomoscia j. angielskiego byla by w stanie to przetlumaczyc.
Dla przykladu, podam, ze Rosyjskie forum w dniu dzisiejszym juz zamiescilo tlumaczenie o godzinie 14:10... a Rosja ma AoC o wiele krocej niz My.
Co jest nie tak? Moze warto zmienic ekipe tlumaczow? Albo wynajac wiecej osob do opieki nad tym projektem?
Pozdrawiam.
Mam nadzieje, ze moj post nie zostanie skasowany.
Po jakimś czasie temat mojego tematu zostal zmieniony przez moderatora bez zadnej przyczy i bez zadnego powiadomienia co wiecej bez zadnej oficjalnej odpowiedzi. Zapytalem wiec o co chodzi.
W tej sprawie wlasnie dostalem od pani LilianyM prywatna wiadomosc... zycze milej lektury:
[QUOTE=LilianaM][QUOTE=Yargon;1213858]Do kogo nalezec powinno to mnie malo interesuje... bez obrazy, podchodze do tego, ze to musi byc zrobione i tyle.
Swoja droga, nazwa tematu zostala zmieniona a drogi moderator czy ktos inny nie uraczyl nas odpowiedzia?
Połączyłam dwa różne tematy i nazwa wątku zmieniła się na nazwę tego drugiego. Teraz i tak nie ma sensu tego zmieniać bo przez Twoje głupie teksty wątek został zamknięty. Następnym razem hamuj się w wypowiedziach bo Cię mogę uraczyć przewinieniem. Masz funkcję wiadomości prywatnej na forum to racz jej używać i pisz do moderatorów jak Ci coś nie pasuje.
[url="http://forums-eu.ageofconan.com/announcement.php?f=297&a=8"]Zasady zachowania na forum dyskusyjnym[/url]
"Nie bądź palantem". "
Tonem tej wypowiedzi zniżam się do twojego poziomu... żeby łatwiej ci było zrozumieć.[/QUOTE][/quote]