ehh pamietam mojego nigh elf huntera najpierw naoen becie eu a potem od startu retaila (ale bylem dumny gdy dostalem swojego wowa reszta musiala czekac bodaj z meicha na nastepna partie albo kupowala na allegro po jakies... 4 stówy ;OOO ) pamietam moja pierwsza gildie, ktora mi doradzila zeby wyjscz tych burych lasow
(auberdine czyli tam bieganie 11-20,) pamietam jak przezylem swoj pierwszy raid na hmmm.. ja ksie nazywalo to miasteczkow ashen kotre hordziaki lubialy atakowac?
) no i jak perwszy raz biegalem potem z "leśnymi bracmi" za hordziakami w barrens, pro palyerzy w gildii szybko wbili te 55+ levele i sie gdzies tam raidowali w gorach (tak dawno to bylo ze nei pameitam gdzie to byly najwieksze ustawki horda vs ally przed wydaniem batlegroundow ;O ) ogolnie czasy bez bg byly piekne
aaaa no i jaranie sie skrinami oficerow w gildii pod tytulem "moj pierwszy epix"
to byly czasy
no i pierwsze proby polozenia ragnarosa ktore sie pozniej opowiadalo przez cale lekcje kolegom w szkole
teraz to horde gaming hate allys, wg co 3 godziny i heroici/raidy/daily :E
edit ; aa tak w ogole "najpierwsza rzecza jaka pamietam to pierwsze screeny newsy i artykul (porownojacy dwa wielkei nadchodzace mmo : sw:galaxies i WoW
) pierwsze screeny i to zastanaowienie jak ja w to bede grac skoro za to sie placi co miesiac
ale jak grubo pozniej na plytce dolaczonej do cd action zobaczylem pierwszy raz intro to wiedzialem ze nei wazne jak, ja po prostu bede w to grac