Sinistralis napisał(a):
Zangetsukun napisał(a):
Zakompleksiony? Dlatego ze postanowilem sie nie wkurwiac komentarzami na temat mojego wygladu wyglaszanymi przez ciebie i tobie podobnych to jestem zakompleksiony?
Czy zalozenie, ze jest sie tak nieatrakcyjnym, ze gdyby pokazalo sie swoje zdjecie na forum, to by padaly nieprzyjemne komentarze na temat wygladu, nie jest przypadkiem objawem posiadania kompleksow?
Zangetsukun napisał(a):
(...) usuwajac profil ktory wlasciwie do niczego nie byl mi kompletny?
ke? dziwne wyrazenie...
Sry zamota pisze na szybko bo w miedzyczasie meble wypieprzam na smietnik. Mialo byc potrzebny. Sinistralis tutaj chocby ktos wygladal jak z okladki bodybuildingu to i tak go zjada wiec po co wrzucac swoja facjate? Zeby dac po sobie jezdzic?
Shadhun - ciesze sie ze cie smiesze. I vice versa. Przeczytaj co napisalem odnosnie wypowiedzi Sinistralis, idealnie pasuje do twojej wypowiedzi.
I jeszcze jedno na koniec: nie mam zamiaru wiecej z toba dyskutowac. Bo chocbym powiedzial cos co jest oczywiste to i tak to zakwestionujesz i bedziesz probowal mnie okpic. Nie wiem czemu masz taka tendencje ale twoja sprawa skoro twoje hobby to robic sobie kolejnych wrogow.