Gli2duS napisał(a):
albo nie cancellować i wylevelować MNK, DRK, WAR, PLD
no tak bo ja wogole nie mam mnk drk i war i pld 65....
Nie cancellowanie meritow i robienie jobow pod merity to jest imo totalna glupota. Jesli ktos gral war i mial axe 8/8 i nie ma ridilla i nie zmienil meritow na gaxe to popelnia blad i tyle. Jesli ktos ma merity 8/8 sword i chce zrobic Samurai, ale sobie mysli o nie bez sensu bo mam merity w sword to zrobie BLU mimo ze nie mam ochoty ale mam przeciez merity pod niego to imo glupota. Jedyne na co chcialem zwrocic uwage to zeby najpierw dawac merity w job specyfic bo ich juz raczej sie nie kasuje i combat bawic sie na koncu.
Jesli chodzi o mnie to nie zaluje tych cancell bo byly one robione sensownie, zaluje tylko tych ktore cancellnalem 2 razy. Jak robilem war mialem axe,gaxe jak DRK mialem Scythe jak mnk mialem h2h jak DRG mam polearm jak teraz rbie THF to mam dagger itd. Nie ma problemu dla mnie zeby poswiecic 20h merit pt zeby pozniej sobie levelowac od 37 do 75 nie myslac o tym ze missuje, oszczedzajac na sushi i jedzac meat (przez co nie tylko oszczedzam ale i mam lepszy dps). Mam super przyjemnosc z takiego levelowania i nawet jesli digne 75 i sie zdecyduje po 3 miesiacach skasowac te merity to tego przyjemnego lvlowania i mozliwosci pogrania wymeritowanym jobem nikt mi nie odbierze.