Ciekawe rzeczy opowiadasz superextra, ladne numerki w screenie mam jedno pytanie i pare uwag:
pytanie: ile resilience mial twoj przeciwnik? bo chyba 0 i nie byl we frost presence? Bo wiesz ja na duele z magiem zakladam 900+
Cytuj:
Mirrory zjadaja bone armora odrazu.
no to idzie recast? wiec 12 timecastow (BA ma ukryty CD ze 1 stack schodzi co sekunde) jest potrzebnych aby to zdjac.
Cytuj:
Oprocz ice barrier masz jeszcze frost ward, ams przeczekuje w iceblocku, blink tylko i wylacznie po death gripie,
hmm to ciekawe a jak utrzymasz dk w range jak dostaniesz Chain of Ice? Bo ja dla odmiany trzymam DG wlasnie na moment kiedy mag blinknie
Cytuj:
shatera mozesz mu sprzedac na sheepie albo zsilence'owac go co uniemozliwia wlaczenie icebound fortitude
na sheepa idzie pvp trinket?
Cytuj:
Na chainach ze strangulatem dostaje sie glowny dmg i na to zostawiam trinket.
trinket sciaga 1 chaina, co jak dostaniesz recast?
Cytuj:
Jezeli uzyje death pactu z rune tapem to sheep i evocation.
czyli reset walki, a co jesli uzywa osobno czyli samego rune tapa a dopiero jak trzeba to doklada death pact?
Napisales ze trzymasz blink na moment az DK rzuci na ciebie death grip, a co jesli nie rzuci tylko rzuci Chain of Ice i dobiegnie do ciebie? Tylko nie pisz ze wtedy pvp trinket bo CoI mozna recastnac i co wtedy?