InkubPendragon napisał(a):
Coz, rezultat jest taki ze macie jednogwiazdkowy Altdorf, w swiat poszla wiadomosc, ze to na waszym serwie Franz byl w lancuchach itd.
A wytlumaczenie, ze oni graja w innych godzinach jest z deczka smieszne... Tez tak mozecie...
A.
Pisanie o tym, ze destro gra PvE na K8P to jedna wielka bzdura. Wczoraj ok 3ej w nocy (ta wiem
ale uparłem się wbic rr50, brakowało mi 1k rp
) na fortecy w Reiklandzie było chyba więcej orderu na obronie niż atakujących destruction. Mnie śmieszy, ze dla orderu na k8p nigdy nie jest "primetime". Jak w niedziele o 12 padła im stolica wtedy to tez to nazwali PvE.
Prawdą jest, że jest teraz destro więcej. I tak sie składa, ze zawsze ktoś tam u nas biega przejmując keepy i flagi w renownowym pociągu szczęścia. Ale najczęściej wygląda to tak, że front sam z siebie posuwa się do fortecy, nie udaje się ona i jest reset frontu danej krainy. Boję się nowego patcha gdy pewnie praktycznie każda fortecy będzie padać. Nie wyjdziemy pewnie z Altdoorfu co jest bezsensem. Osobiście chętnie bym zobaczył jakieś transfery orderowe na nasz serwer. Lepiej już mi sie grało jak było nas mniej jeśli mam być szczery.
A co do mitu "destro dostaje w dupę gdy nie jest ich 5X więcej" to chyba każdy tak pisze. I po każdej stronie. A gdy jedno party rozwala np. cały randomowy wb orderu to jest "lololol, nerf sorc AoE" czy inne pierdoły
.