ShaggY73 napisał(a):
Kassei napisał(a):
mrynar napisał(a):
Srogi napisał(a):
Gdybym dysponowal odpowiednimi funduszami to pewnie kupilbym sobie dozywotnia subskrypcje
Ja zaluje ze nie kupilem dwa lata temu... (kupilem tylko zonie). Teraz chyba nawet nie jest dostepna... Moze na rocznice znowu bedzie.
Jest dostępna cały czas za 299$. Jakiś czas temu sam sobie kupiłem
A mógłbyś podać dokładne info gdzie taką subskrypcje (lifetime) zakupić w formie dla zwykłego laika w tej kwestii, czyli wchodzisz tu i tu i tam masz opcje i klikasz to i to, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Niestety nie jestem w stanie napisać jak się to dokładnie odbywa, bo mam już wykupione i mam to nieaktywne, ale mniej więcej tak:
1. Wchodzisz na stronkę:
https://cogaccounts.codemasters.com
2. Logujesz się (jak nie masz konta to zakładasz)
3. W lini gdzie masz obrazek z LOTRO w SUBSCRIBTION masz szukasz tego co chcesz (bodajże na samym dole).
Co do samego life-subscribtion to ja wykupiłem nie biorąc pod uwagę oszczędności, bo podejrzewam iż nie będę tyle grał aby suma abonamentów wyniosła te 299$. Nie jestem też jakimś fanem lotro, choć po zobaczeniu ostatniego dodatku bardzo się przekonałem do tego tytułu - tak jak zrobiona jest Moria to po prostu nie można opisać. LifeS jest po prostu bardzo wygodne - płacę raz i gram jak mam czas/ochotę/wenę, bez wyrzutów, że abonament leci a ja w ogóle się nie loguję.