2002-08-07 12:40, Taunis napisał:
Scorpio gdzie ty sie podziewasz?
szkoda ze juz cie nie mam na GG
40 zlotych to w koncy nie tak duzo, 8 dni posiedze o suchym ryju po szkole i juz mam
no ale spytam o to o co chcialem spytac: sprzedales juz jakis itemek za $? albo czy ktokolwiek czytajacy ten watek sprzedal?
(w miare mozliwosci i checi, podajcie szczegoly: w jakis sposob dokonuje sie transferu gotowki, za ile i jaki itemek sprzedaliscie, komu itp...)
jakos nie chce mnie sie w to wierzyc po prostu. ja wiem ze amerykance to dziwny narod, ale zeby az tak???
Na szczescie badz nieszczescie moja sytulacja matrialna cierpi nie spowodu tych 40 pln miesiecznie tylko rachunku telefonicznego. Pozatym ja gram nie dla kasy czy gromadzenia bogactw ale tak dla zabawy.
Ja kupowalem gold in uo za rl cash wiec wiem jak to wyglada od strony klijenta ale ogloszen o sprzedazy za $ jest sporo i sa bardzo rozne. Wystarczy powiedziec ze zwykly gold kosztuje 10-30 usd za mil. To samo tyczy sie innych itemkow typu bron i rozne przedmioty rare itd .... Sa spacjalny boardy na ktorych zamieszczane sa tego typu ogloszenia - poszukajcie i sprawdzcie