konrador napisał(a):
Udowadniacie? Ja jestem tylko postronnym obserwatorem wypowiadajacym sie w swoim imieniu - wczoraj podczas siege jak zwykle zbieralem kwiaty pod monkfield. Za to ptaszki cwierkaly, ze RL wpadlo podawac reczniki i zimne drinki.
Jakakolwiek proba podjecia dyskusji z toba mija sie z celem, bo nie dosc, ze masz zerowe informacje na tematy, w ktorych starasz sie uchodzic za eksperta, to dodatkowo najzwyczajniej nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
Zergowanie sie nawzajem nie jest fajne i o tym wlasnie pisalem w poprzednich postach, ale niedostosowanie sie do obecnie panujacej sytuacji byloby brnieciem w zaparte, ktorego tak mi odradzasz. Tak jak mowilem wiele razy - powinienes zajac sie gra i ogarnianiem swoich zerglingow, zamiast wtykac nos w sprawy, ktore ciebie w najmniejszym stopniu nie dotycza, i ktorych twoj malutki rozumek - mimo szczerych checi - nie jest w stanie ogarnac, a dodatkowo (hint: dlatego, ze jestesmy na forum gry i rozmawiamy o wydarzeniach w grze) dostosowac ton swojej wypowiedzi do tego co prezentujesz ig.
Co do pierwszej czesci to /care
Po pierwsze zastanow sie zanim napiszesz, prosze Cie, bo zaczyna wiac dramatem.
Po drugie jakiego experta, ekspercie. Klaniaja sie garnki...a mowiles, ze nie pasuja
Na cale szczescie ja nie dostosowuje wypowiedzi do Twojego poziomu. Mozna wbijac szpile w nadete balony bez zawoalowanych chujow i kurew... Ciekawe jak dlugo bedziesz z siebie robil durnia rzucajac inwektywami w momentach gdy brakuje arumentow i smiecac w topicu?
Nikt tu nie pisal, ze zergowanie jest fajne. To ty wpadasz do tematu zarzucajac jakies z dupy stwierdzenia, z tonem "znafcy" w tle. Potem to kontynujesz, zapewne nie pojmujac, ze nikt sie z Toba nie bedzie o to wlasnie klocil. Stwarzasz dwie strony klotni i pozniej probujesz komus wmowic, ze jest jedna z nich?? Weak...moze trol sie nabierze...
Tak jak mowilem wiele razy, powinniens sie ogarnac i zaczac bardziej spojnie pisac, bo, niestety dla Ciebie, nie kazdy tutaj to trol i trashtalker.
Do tego mimo jak widze szczerych checi nie jestes chyba w stanie pojac, ze bycie hipokryta nie dobrze wplywa na wiarygodnosc Twoich postow (hint: jestes w zergowym aliance, wiec go wspierasz - potepiajac juz od X lat zergi jako takie, a to ze DFO ma takie a nie inne realia, to zupelnie inna bajka.) I nawet ten flame, ktorym probojesz teraz zakryc jakakolwiek logiczna dyskusje, jest slaby...
Dlatego moj krypto zergloverze, zejdz na ziemie i przestan smiecic w topicu. Tu bawimy sie w gdybanie, a Ty powinnienes jako moderator zamiast Tworzyc flejm, go moderowac. Czy tego tez nie ogarniasz?
Mozesz zaczac od swojego pierwszego postu...