Cytuj:
Bloob wiesz oco chodzi ? oto ze on napeno zostal napakowany przez .setskill
Na soa nie mamy takiej komendy.
Cytuj:
bo napewno nie zrobil sobie od tak to gm magery na czasna magie trzeba byc/bylo byc Mistrzem Magi aby zniej kozystac
Trzeba bylo 90 magery, na scrolle chyba mniej.
Cytuj:
pamietasz jak mowiles ze im wiecej dex tym szybciej sie biega
Nic takiego nie mowilem.
Cytuj:
a PhReD zapierdalal jak automat
Widzialem jak biegal, to efekt ustawien w opcjach, ew laga, ale napewno biegal normalnie, zreszta juz to udowodnilem, wystarczy wlaczyc jedna opcje i juz...
Cytuj:
a dojebales tym ze powiedziales ze mozesz nam pokazac ze tez potrafisz tak szybko biegac ciekawe skat tajemniczy PhReD na poxzatku serwa wziol ksiege runow
Moze kupil matolku?
Cytuj:
mialem postac zlodzieja na poczatku i sam mu ja zajebalem ale co tam oczywiscie byla cofka... i skat do chuja RM ma siedzibe w miejscu gdzie nie mozna doplynac..
Budowalismy ja im, a ze nie mozna doplynac... Hmm my tam nie plynelismy a oni dostali runa, zreszta po co chcesz tam plynac skoro tam nie ma drzwi?
Cytuj:
(bo ci ludz na 2 strone mapy wywala) ani dojsc w zaden sposub nadodatek ma tam vendorokow niewiem z jakiej racj!
Heh taki gest, to bylo na poczatku i mielismy jeszce dobre humory.
Cytuj:
I wogule ta postac czym bys jej nie sprawdzil anatomy czy evol. wychodzila na predatora..
Hmm no ja patrzac na jego statystyki widze postac no.. zaawansowana jak na tamte czasy a na teraz... slaba, teraz przecietny gracz jest od niego lepszy hmm..