Obecnie kończy mi się umowa z moim operatorem .Telefon miałem raczej bylejaki i nosiłem ze sobą mp3 creativa , które jest już baaardzo wyeksploatowane
.No i przeglądająć oferte itp trafiłem na dylemat .Po co nosić ze sobą 2 urządzenia skoro można 1 (muza, do tego filmy i gry no i gg oczywiście!) .Głownie zależy mi na muzie i filmach ale klawiatura qwerty też robi swoje .No tylko co wybrać moi drodzy?Obecnie jeśli chodzi o takie multimedialne kombajny to na uwadze mam kilka urządzeń, prosił bym jednak o opinie jeśli ktoś np bawił sie/bawi takim cackiem:
1.iPhone - cienki, jackowe wejście na słuchawki, 8gb pamięci standardowo, dobry,duży wyświetlacz no i qpa gier
.Jakość muzy też dobra.
2.Era G1 - klawiatura qwerty - dla jednych ogromna zaleta jeśli ktoś udzo by gadał itp(np gg po wifi itp,maile i dużo smsów) .Aparat lepszy .Sam Android również się dobry wydaje .Za to martwi jakość wykonania na która ponoć niektórzy narzekają ale nie miałem go w łapie to się nei wypowiadam .No i otwartość czego o Apple nie można powiedzieć
3.Samsung Omnia - to już totalny hardkor chociaż filmy w hd robią wrażenie :F no i aparat + zdjęcia też w hd(ponoć) .Chociaż droga zabawka
4.HTC - tutaj modeli całkiem sporo przerażają mnie rozmiary w sumie ...
Proszę o opinię w miarę możliwości .