A ja przyznam szczerze że negatywnie oceniam te zmiany. Jak zwykle.. tfu! jak zawsze chłopaki zaczynają grzebać gdzie może warto grzebać ale zupełnie olewają tematy MUST BE TAKEN INTO CONSIDERATION.
Zupełnie nie kminię dlaczego wykazują totalny obsik dla sytuacji 3:1 dla Order na przytłaczającej większości serwerów EU.
Co więcej, wprowadzają sytuację w której za zlokowanie zony w T4 będzie rr bonus. No niby fajnie i prawidłowo, ale z drugiej strony biorąc pod uwagę że większość T4 na większości serwerów to perma blue to zakładam że celem jest jeszcze szybszy progres Order vs jeszcze większe spowolnienie Destro. No chyba że sekretnym planem mythica na wyrównanie sytuacji jest doprowadzenie każdego gracza order do rr80 asap tak aby Ci rollneli alty - wtedy szacuneczek za dalekowzroczność.
Brak medalionów za defence keepa?
To jest oczywiste, skoro nie ma komu bronić to po co marnować fajne medaliony. A nawet jakby się ktoś chciał pofatygować to przecież (właśnie) się nie opłaca.
To samo jak rozumiem z IC - farma IC przerodzi się perma farmę, a bronić się przecież opłacać nie będzie.
Ciekawi mnie kiedy chłopaki, zamiast non stop ingerować w to co działa lepiej lub gorzej zaczną ingerować w to co nie działa w ogóle. eg performance w momencie jak jest wiele osób w lokacji. Kompletnie zasyfiony system aoe - szczególnie w wydaniu bw (i rof padającego na łeb przez dach keepa) i engi (kurna w tym przypadku to nawet nie wiem skąd i jak dmg leci - przez dach, ściany, okna i dodatkowo doty utrzymujące się po końcu sc). Stuck na większości różnorakich przeszkód... no nie chcę flamić, bo nie od tego ten topic... ale tak mi się marzy żeby w końcu devsi zrobili coś... no mądrego kurde...