zaboleq napisał(a):
Desh a ogólnie na jakiej zasadzie te podcasty działają?Mogę sobie z domu zassać jakoś wieczorem/rano (czy tylko jakieś poszczególne godziny) .No i zobaczymy jak z tymi pakietami w erze .Jutro ide to zobaczymy co zaproponują .
bajer polega na tym ze sciagasz do peceta itunes. normalnie łaczem i potem synchronizacja z iphone i masz.
chodzi o to że przykładowo właczasz itunes, a on pobiera 100 mb do itunsa, np 2x global news bbc z dzisiaj czyli jakieś 2x10mb czyli 2x30 min słuchania dzisiajeszych newsów.
plus
lekcje angielskiego np cotygodniową 6 mb
plus
najlepsze reklamy w tym tygodniu - video 40mb
plus
30min czegoś tam na co zrobisz subskrypcje spośród setek podcastów
i idziesz sobie do metra
generalnie wchodzisz na itunes w PCecie wybierasz co cie interesuje i itunes sprawdza czy jest coś nowego jaki jest to sciaga a ty w dowolnym momencie mozesz zsynchronizowac z telefonem i słuchasz zamiast mp3 (jak wideo to ogladasz też)
normalnie powinno sciagac w domu przez wifi do telefonu, ale podcasty sa w polsce nie dostepne. musisz zmienic kraj i sie zapisac i robic to itunes. w telefonie pokaże ci przy próbie aktualizacji ze w tym kraju nie dostępne.
przy synchronizacji kasuje np. te przesłuchane automatycznie.
to jest dokładnie stworzone do tego żebyś miał mase fajnych rzeczy w telefonie bez nabijania rachunku, teledyski, książki audio, setki kanałów. ja używam UK ale jeszcze jest USA i wiele innych.
ja chciałem BBC ale po huj siedzieć w domu przed telewizorem jak mam godzinne dziennie w telefonie za free.