Droidt napisał(a):
Gra ktos lub gral kotkiem na raidach i moglby sie podzielic odczuciami
? Zebralem gear t7 na kotka ale jakos boje sie wydac kase na respeca
. Ooo i jaka rotacje byscie polecili?
Ja gram offspecowo jako kot od niedawna, nie jest to jakas latwa rotacja bo kilku tych rzeczy trzeba pilnowac, jak lubisz duzo paskow z timerami pilnowac to polecam
Co do DPSu:
1.
http://www.wowhead.com/?talent#0ZEr0cfr ... czb:VpmzmV
chociaz rozwazam aby wywalic 2 punkty z feral instinct i przerzucic do feral swiftness, w Ulduarze malo kiedy trzeba walic swipe kotem a pobiegac dosyc czesto trzeba. Np na Generale nic mnie bardziej nie irytuje gdy mam 100 energii a ten burek jest poza moim zasiegiem i dash mam na CD
2. Co do samego DPSu:
- faerie fire (bo pierwszym dotknieciu czymkolwiek bossa przez tanka, czy tam MD, w/e)
- rake
- shred (lub mangle, jesli nie masz arms warriora w raidzie lub MT<>feral)
- savage roar
- tiger's fury
- bersker
- shred do 5 CP
- rip
- shred do 5 CP, ale wpakuj tez rake'a gdzies tam po drodze w tych 5 CP, bo pewnie sie konczyc bedzie
to samo z mangle jesli nie ma arms warrka lub feral tanka.
- jak nadal masz jakies ~5 sekund na savage roar, ferocious bite, jak nie to savage roar i lecisz shred/rake/rip z savage roar up (ogolnie nie uzywasz zadnych finishing moves jak nie masz SR) i FB kiedy tylko masz nadmiar czasu/energii/procow z OOC.
Twoj post dosc stary, zapewne juz troche t8 pozbierales, 2set bonus potrafi ostro namieszac Ci w rotacji ale za to podnosi Twoj DPS. No i oczywiscie mowic nie trzeba, ze na OOC najlepiej uzywac shreda