Witajcie... sam do niedawna bylem noobem i juz pierwszego dnia zostalem zabity przez grupke "chaosnikow" na dodatek zawsze widac ich grupkami pojedynczy red pokornie potrafi rozmawiac ale kiedy przyjdzie ich wiecej potrafia ganiac mnie nawet 4-osobowymi druzynami.. smiac mi sie chce jak was widze chlopaki nazywacie sie chaosem gdyz poprostu to fajnie bzmi budzi postrach itp itd zebyscie jeszcze mieli jakas ideologie jakis ses waszych dzialan jak narazie to tylko biegacie i "siekacie" noobow.. ja bym was raczej nazwal banitami hmm zwyklymi rzezimieszkami z podzednej karczmy ktozy cierpia na kompleks malego ptaszka
( nie mowie o wszystkich redach niektozy sa ok) rotfl.....
aha i jeszcze jedno jakie jednoczenie "chaosu" ?? chaos jest mieszanina wszystkiego stabilna rownowaga ktora zawiera i pozytywne czesci swiata i te negatywne a wy bawicie sie w pospolitych mordercow... chaos to nie tylko niszczenie wszystkiego na swojej drodze ale i takze milosc i wspolczucie
itd wiedz zarowno Order jak i wy hm ok "chaos" jestesmy wsolna czescia tego swiata... CHAOSEM!!! zmiencie sobie nazwe bo ta do was nie pasuje!!! i zrozumcie wreszcie ze CHaos nie polega na tym co wy wyprawiacie!!!!