Jak już pewnie większość z was wie, kończę moją karierę w grze. Konto zostało niestety(a może i stety) "przekazane" innemu właścicielowi, więc jeżeli ktokolwiek
zobaczy moją postać to nie będę to ja.
Niniejszym chciałbym podziękować wszystkim którzy towarzyszyli mi w niezliczonych godzinach expowania, gadania, stania itd. XD
Przez ostatnie 5 lat bawiłem się z Wami naprawdę dobrze i nie żałuję w ten sposób spędzonego czasu. Sama gra nie była już tak ciekawa od jakiegoś czasu,
jednak w Vanadiel miałem okazję poznać sporo ludzi i kontaktu z nimi brakuje i napewno będzie mi brakowało najbardziej.
Najmilej wspominam nasz exp static, na który zawsze czekałem z niecierpliwością(ZM misje zownowaliśmy, na takich levelach że innym powinno być głupio!),
CoP static do którego "przymusiliśmy" Zjawkę
DP Dynamisy
Fajnie było duować z Rha, jednym z najlepszych graczy jakich miałem okazję spotkać.
Męczyć Zjawkę mówiąc jak kiepsko gra
Słuchać wywodów Desha
A także wiele innych zdarzeń o których możnaby bez końca wspominać :>
Podziękowania należą się prawie wszystkim z którymi miałem okazję grać(biedny Edwin), co może z lekka wymienię
Rhaegal, Zjawcia, Opiekun, Gokulo, Kyuubipl, Xavery, Deshter, Naif, Coldee, Kalcia, Veji, Xavery, Huck, Zetoriush, Simi, Bodziu, Drac, Pitia, Stok, Lesiu, Sai,
Kamilus, Freyah, Maxii, Atoreis, Glizduś, Katsu, Samadam, Tokimu i inni
Jest tyle osób którym chciałbym podziękować, głównie tych które już nie grają, że pewnie kogoś pominąłem, więc proszę nie obrażajcie się
Jeżeli macie ochotę, wspominki mile widziane
Pod spodem parę screenów(i kto mówi że FF ma archaiczną grafikę...)
[/img]
Do zobaczenia w innej grze
Mam nadzieję że gdzieś jeszcze razem pogramy