Mendol napisał(a):
grac w eve nawet deshroom sie nauczyl. nie pierdolcie wiec, ze jest trudno..
Za to ty odpadles po 3 dniach z tego co slyszalem..... no coz.... nie dla kazdego jak widze. Jest trudno i dobrze o tym wiesz.
Mendol napisał(a):
i tak kabraxis brak autotargetu w dfo wymaga ultra skilla. szczegolnie jak walczysz ty i paru kolegow.
No to moze dla ciebie to jest ultra skill. Dla mnie to tylko skill w pojeciu czysto zrecznosciowym, ktorego o wiele wiecej trzeba w glupim Quaku i ktorego mozna nauczyc przecietnie inteligentnego szympansa.
Mendol napisał(a):
skoncz wiec laskawie mowic o czyms o czym nie masz pojecia ;/
jesli combat w dfo dla ciebie to machanie mieczykiem przy pomocy jednego przycisku myszki to gratuluje.
Tak nic wiecej tam nie wiedze - nie dorabiaj na sile filozofii tam gdzie jej nie ma.
I PLZ huja masz pojecie o czym ja mam pojecie a o czym nie mam.
Gleboko w dupie mam twoje prawdy objawione i podziwiam cie za niestrudzona sile i upartosc w mowieniu mi na czym to ja sie nie znam bo robisz to z uporem maniaka w kazdym temacie w ktorym postuje.... coz kazdy jakis cel w zyciu musi miec. Enjoy.
"Oczywiscie najwazniejsze aspekty w MMO w Aionie sa doprowadzone do perfekcji - grafika, anim acje ruchu i walki no i oczywiscie skrzydelka." No.... a DFO oprocz fajnego PvP to ma tyle zajebistych i dzialajacych bezproblemowo featurow ze glowa boli. 7 lat developingu zeby zrobic gre polegajaca na machaniu halabarda i jebaniem mana missile... aha no i jeszce botowaniu, makrowaniu i strzelaniu z luku w niebo.
Pozatym gra dziala swietnie i plynnie w czasie swojego glownego featuru czyli masowego PvP. Skonczcie pierdolic.