psyche glowa do gory to po pierwsze
moze zrobimy order?
]
"Chcielismy(przynajmniej ja) dac wam troche zabawy, poprzez stworzenie 2 rownych sobie frakcji. Chaosu i Orderu." [psyche]
wlasnie po pierwsze w tym momencie order to sie nadaje do bicia niedzwiedzi w lesie
po drugie 30osobowy chaos na dodatek przez chwile "zorganizowany" wycina caly server w pien i jedynie gm mogliby nam cos zrobic
mysle ze troche za szybko wpadlismy na ten pomysl z chaosem, ale za jakis czas jak order sie podpakuje to wrocimy do tego, sadze wrecz ze nie bedziemy mieli innego wyjscia jak 20 chlopa(a i moze jakies kobitki) pod dowodztwem shinijiego (cos nie wierze w charyzme rycerza) bedzie nas scigac i wyciynac pojedynczo
pozyjemy zobaczymy
a i ktos zajebal ze lejemy rzemisnikow, a co to oni maja jakis imunitet (napisalem w innym topicu krotka historyjke swojego zycia, moze malo wiem o tym swiecie, ale ciagle slysze z innych servow o wjazdach do kopalni i wyrzynaniu gornikow itd, w koncu trzeba jakos zdobywac sprzet
) po to chyba jest order zeby bronic uciskanych
i przy okazji prozba do gmow podpakujcie troche te lepsze potworki bo to co teraz jest to profanacja
mag[noob] jest w stanie zabic wszystko
woj[noob] po 5 godzinach idzie zabic lisza, lisz lorda tez by zasiekal tylko ze nie ma takowych
woj w miare dobry sam zabija ice frienda albo smoka rotfl (nawet male dziecko wie ze smok jest wyjebany w kosmos i sam niszczy cale miasto, a woj jedyne co mu moze zrobic zlego to stanac w gardle albo doprowadzic do niestrawnosci
)
mag z vortexem wpada do smokow 5 minut i 5 smokow lezy a mag ma 40k w plecaczku
najwazniejsze zeby potworki sie mogly same leczyc a juz wypas by byl jakby leczyly sie nawzajem [lisz leczasy bande otaczajachy go zambie to by byly jazdy] (teraz lecza ale atakujacego i zwyklym healem), przyzywac demonki
zmodyfikujcie troche staty potworkow (teraz lisz to 3strzalowiec nawet nie zdarzy rzucic czary a juz kwiczy)
czy nie urozmaiciloby to rozgrywki gdyby na smoka szla cala guldia, walka trwala 15 min i w miedzyczasie polowa robila OoOOoooO a druga polowa miala polamane miecze
nieraz jak przejezdzam kolo obozowiska ogrow i widze jak noobek gromi lorda to mnie cos sciska w sercu, przystane i lecze biedaka [ogra oczywiscie] zeby nie padl za szybko, przy okazji slysze wiazke "kurwa spierdalaj chuju" itd. ale wtedy mam pretekst zeby poscic w niego 2 corpy
a i jeszcze jedno zeby drodzy gm nie wzieli sobie tego za bardzo do serca i nie porobili niepokonanych potworkow (cos jak kiedys lisz mroku
) zeby smok nie zabijal woja po 1 strzale w super zbroi i nie wyczarowywal 20 demonow - rownowaga, wyczucie czy jakby tego nienazwac (jak narazie tego na tym servie brakuje, przechodzimy z jednej skrajnosci w druga [guardy, luki, medytacji itd] )
jak sie spiszecie moge wam nawet postawic lody (wylaczajac karanire)
i tym milym akcentem zakoncze postowanie na dzis, czas isc spac sija